sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

why don't we drive through the night and we'll wake up down in Mexico

Hih, sain eilisaamuna ihanan puhelun: koiravauvvani on syntynyt ja nyt on varmaa, että se on minun :---) nyt sitten kuumeisesti nimivaihtoehtoja miettimään ja valmistautumaan, vaikka tosin toukokuussa vasta pienoikaisen saa hakea. jos joku eksyy tätä lukemaan niin nimivaihtoehtoja saa ehdottaa, tyttö toyvillakoirasta on siis kysymys!

Enkun kirjoitukset ovat ohi (thank God!) ja näin alustavasti tulossa olisi vahva C, hyvällä tuurilla M. Koe oli aika helppo, joten saa nähdä mitä pisterajoille käy ja miten paljon sitä pilkkua tällä kertaa viilataan.. Edessä on enää terveystieto, joka sattuu olemaan ylimääräinen ja nyt näytöstäis, että kesäkuussa saa valkolakin päähänsä ja päästään syömään kakkua! Töitä tosin vielä metsästelen, mutta nooh, pitää sitä nyt vähän nauttia "lomasta":) Paitsi korkeakouluhaut tässä jo alkaa ahdistaa, itse kun haluaisin välivuoden pitää vaan pakko johonkin ois hakea.
Palkitsin itseni ahkerasta lukemisesta ja tilasin gina tricotista vaatteita, joista voin joskus tässä kun ehdin niin räpsiä vaikkapa kuvia. Ärsyttää, kun en ole saanut aikaiseksi kuvailla pitkään aikaan! Ilmaki on nyt ollu hyvä, joten ehkäpä ensi viikolla saan jotain aikaiseksi sen suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti