tiistai 21. kesäkuuta 2011

Bon Jovi @Helsinki Olympia stadion 17.6.2011

päivät vähän vierähti ennenkuin pääsin tähän koneelle, mulla on ollu joku ihmeen masennus kun ulkona sataa eikä voi tehdä mitään ja oon vain jumittanut, mutta jostain oudosta syystä en kuitenkaan ole jaksanut mennä edes koneelle. Oli myös ongelmia saada kuvat puhelimesta (kone ei suostu yhteistyöhön sen kanssa) ja kaikki keikkakuvat on otettu sillä, kun ei saanut viedä järkkäriä ja enpäs etsinyt vanhaa pokkarikameraani tarpeeksi ajoissa! Riesanani on myös ollut jumalaton päänsärky, jonka ansiosta en ole kyennyt nousemaan sohvalta. Eli tosi perfect! No tehdäänpäs tässä nyt ainakin postaus Bon Jovin keikasta yms ja huomenna kun olen nukkunut tämän hedarin pois niin voisin tehdä postausta mukaan lähteneistä ostoksista (tosin vähäisistä).

Keikka oli tosiaan mahtava ja siihen oli kyl panostettu, oli sen verran hieno screeni, ja siinä pyörivät jutut teki keikasta ikimuistoisen! Myös ihana sade, joka kasteli meidät läpimäräksi (koska paikkamme eivät meidän tuurilla sateen sattuessa olleet katettuja) auttaa muituttamaan keikasta pienen flunssan muodossa. Ei voi sanoa muuta kuin että onhan se Bon Jovi edelleen kommee mies! Se satutti polvensa keikan puolivälissä ja hyppi sitten yhdellä jalalla, mutta jaksoi kyllä valittamatta koko piiitkän keikan. Oon kuitenki edelleen katkera kun Always biisiä ei soitettu, onko se muka NIIIN kulunu kappale!"I'm here for one reason and one reason only: TO MAKE ALL FINNISH GIRLS SCREAM!"

ja porukkaa oli ihan hemmetisti, välillä oli kyl ihan festarimeininkiä havaittavissa!


 onneksi iso huivi suojasi edes vähän sateelta..
 HAVE A NICE DAAAY!!


Laatu on tosiaan siis huippuluokkaa.. Mutta niin muu kuvamateriaali reissulta on vajaa, sillä Niko oli unohtanut kameran päälle niin akku sanoi sopimuksen irti lauantaina (niin mun tuuria just ku ois halunnu kuvata!) mutta tässä on jotain. Yövyttiin siis tosiaan Nikon enon luona, muut ylhäällä ns. varsinaisessa kämpässä ja me alakerran ns työhuone-vierashuone asunnossa. Perjantaina kun oltiin perillä, ei keretty kuin asettua taloksi, laittaa pakkelit naamaat ja hiukset kosiin kun piti jo lähteä kävelemään stadionille päin. Tarkoitus oli keikan jälkeen suunnata Helsingin yöelämään, mutta kun hiukset valuivat vettä ja olo oli kuin uitetulla rotalla, ei enää muu kiinnostanut kuin mennä kämpille ja käpertyä peiton alle lämpimään.


 ainut "onnistunut" asukuva, tälläisissa rokkivermeissä lähdettiin keikalle!

Launantaina suunnattiin aamupäiväksi shoppailemaan ja illalla suunnattiin lintsille, isommat ja pienemmät otti rannekkeet, ite en jostain syystä uskaltautunut kuin 4D teatteriin! Muu aika istuttiin lonkerolla (ja fresitalla) oottamassa muita hurjapäitä. Tässä asukuvaa lauantailta:

 mun hiukset ei varmasti oo oikeesti noin oranssit!! Kampaajalle sietäisi mennä..

uusi laite Ukko, johon ilmeisesi kukaan muu kuin Jimi 10v ei olisi uskaltanut mennä

 sää ei suosinut meitä lauantainakaan, sen voi huomata mm hiuksista... tällainen asu oli lintsillä:

Eppu kiittää ja kuittaa, menee nyt tyhjentää karkkipussin ja palaa lahnaamaan sohvalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti