torstai 16. kesäkuuta 2011

have a nice weekend!

Tänään on ollu aika mitäänsanomaton päivä, vaikka toisaalta oon saanu aika paljon aikaseks. Aamulla lähdin ottamaan aurinkoa äitin takapihalle mutta tylsistyin aika nopeasti ja päätin tulla kotiin pesemään ikkunoita (tässä vaiheessa moni ihmettelee mikä ihmeen hullu oon, ja joo tossa vaiheessa kysyin sitä itsekin itseltäni....) ja pakkaamaan Helsingin reissua varten, ettei tarvi aamutuimaan miettiä että mitähän hemmettiä pitäis ottaa mukaan ja lopulta kaikki tarpeellinen jää kotiin. Tässä ois päivän asukuva, ja täytyy sanoa että jumpsuit oli tosi rento ja kevyt (mutta samalla "hieno") asu! Ehdoton valinta Thaimaaseen, jonne mennään sit joulukuussa.

ah, oikein suihkunraikkaana

yhdistin uusien shortsien mukana tulleen vyön jumpsuitin kanssa ja viileämpää keliä varten matkaan lähti ginatricotin jakku


Sain muuten toteutettua viikon liikuntatavoitteeni ihan hyvin, tiistaina tein aamulla lihaskuntoa ja kävin n. 7km juoksu/hölkkälenkin pöllyvaaran pururadalla, keskiviikkona tein vähän jotain sarjoja, mutta en sen kummempaa, kuitenkin katsoin mitä suuhuni pistin ja tänään oon touhunnu sen verran et se menee kuntoilusta, nimittäin ikkunoitakin pestäessä tuli hiki kun niin vauhdikkaasti huidoin menemään!

Huomenna ois sitten tosiaan lähtö Helsinkiin, tuntuu kamalalta jättää Fani tänne pikkyveljen hoitoon (ei siis sillä ettei se osaisi hoitaa) kun ihan ekaa kertaa on yön yli ilman meitä ja se venyy vieläpä kahdeksi yöksi :< pitääpä sen oppia olemaan, jos joskus myöhemmin tulee meille jotain menoja ja kyllä minä tiedän että se pärjää, kun siitä on tullut niin reipas tyttö! Voisin yrittää irrottaa tuon Nikon tuosta pleikkarin äärestä ja houkutella sen kattoo mun kans leffaa tai pari jaksoo Housea, sit pitääki mennä jo nukkuu kun on aikainen herätys, postailenpa sitten Helsingin tunnelmista sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti