maanantai 27. kesäkuuta 2011

hyvää juhannusta!

joo sitä toivottelen näin jälkikäteen sillä tänä viikonloppuna tietokoneet kääntyivät minua vastaan, eivätkä antaneet minun tehdä postausta koko juhannuksena! Toisin sanoen nyt tulee sitten postaus neljän päivän edestä.. Noh, lyhyestä virsi kaunis, eli siis tiivistettynä meidän juhannus koostui perinteisesti grillaamisesta, mökkeilystä ja hyvien juomien nauttimisesta, kokko on poltettu ja on saunottu. En syö varmaan ensi viikolla mitään, oon sen verran ähkyssä vieläkin, huh! Mutta mukavaa oli:)

Torstaina kävin aamulla siellä kampaajalla ja päätin kokeilla jotain jännää ja alla tulevissa kuvissa näette sitten lopputuloksen. Varsinkin clipsi pidennykseni sopivat tän tukan kanssa mainiosti, tykkään! Ja hmm illalla suunnattiin sitten äitin luo aloittamaan juhannusta hyvän ruuan ja pihapelien merkeissä. Perjantaina, eli juhannusaattona, suunnattiin minun porukoiden ja tädin perheen kanssa Nikon vanhempien mökille päiväsaikaan (taasen) grillaamaan ja kokkoa katsomaan/sytyttelemään. Sieltä suunnattiin kaverin luo juhannusta juhlimaan ja kävin pikaisesti ystäväni Hannan mökillä mutkan juhlimassa jussin lisäksi Hannan synttäreitä. Launantaina oli sitten kummisetäni synttärit ja sunnuntaina eli tänään Jimin eli Nikon pikkuveljen 10vee synttärit. Eli olen ollut menossa koko juhannuksen ja jottei tästä postauksesta tulisi yhtään turhempi ja sekavampi sillä ollaan kaikki ihan väsyneitä koko sakki niin tässäpä hirveä määrä kuvamateriaalia koko viikonlopusta!


torstai

 

vähän kuplivaa

tässä tosiaan tukka kiinni niin ei oikein näe kokonaisuutta, mutta suurin muutos olikin suora otsis


Juhannusaattoa vietin tällaisissa tamineissa. Käytiin aamulla äitin ja Ellan kanssa ostoksilla ja mukaan tarttui kahdet kengät ALEsta ja löysin vihdoin sen kauan kaipaamani bleiserin! (kengistä kuvaa myöhemmin)


meidän oikein kaunis kokko :D


Hannan mökillä tyttöjen kanssa ilta jatkuu
poijjat paistoivat makkaraa


sunnuntaiLauantailta ei tosiaan kuvia ole, eipä me paljon mitään synttäreillä käynnin lisäksi tehtykään, sen verran väsyneitä oltiin. Ja ollaan edelleen ja hui miten paljon kello onkaan, nyt unta palloon!

ps. ostettiin Nikon kanssa grilli näin juhannuksen kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti