keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

mosquitos

Nyt se kesä tuli sitten tänne Pohjois-Suomeenkin, nimittäin tänään otin aurinkoa koko päivän (sain jo rajatkin!) ja hellettä riitti yli 30 astetta! Hiki valui otsala ensimmäisen 20min jälkeen ja olo oli kuin ulkomailla. Ainut mitä kesässä vihaan ja jonka takia kuumana kesäpäivänä tulee tahtomattaan kirottua, että "olisipa talvi" onn ötökät. Aina kun otan aurinkoa, tulen tosi vainoharhaiseksi siitä että koko ajan jonkin kipittää niskassa tai säärtä pitkin! Itikat valvottavat yöllä inisten korvassa ja imevät ihon inhottaville pateille, ampiaiset pelottavat läsnäolollaan, koska minua ei ole koskaan pistäyt ampiainen (ja ajattelen että kuolen jos se niin tekee) ja muut ötökät ovat vaan ällöttäviä. Yyyyh. Mutta ei saisi manailla, nimittäin talvella (tai oikeastaan jo syksyllä) kaipaa tätä lämmintä säätä ja aurinkoa, joista pitäisi nyt nauttia nämä lyhyet hetket kun sitä on! Nautittiin tästä säästä sekä hyvästä ruuasta ja seurasta siis äitini luona, Niko oli päivän töissä niin lähdettiin. Fanin kans heti aamusta liikkeelle. Oon jotenki ihan nuutunu enkä ajatus virtaa joten tässäpä vähän kuvia tältä päivältä:salaatti voi jonkun silmään näyttää hiukan epäilyttävältä, mutta niin keräsin siihen kaikkea mitä äiti oli pilkkonut tortilloja varten ja yhdistelmä oli mielenkiintoinen mutta hyvältä maistui!Myöhemmin päivällä käytiin paltaniemellä, jossa vesiraja oli vetäytynyt hurjan kauas.Tai siis paltaniemen ranta tunnetaan matalasta rannasta, jota pitää kahlata vuosi ennenkuin pääsee uimaan, mutta nyt vettä ei ollut oikeasti lainkaan! Olisin heittänyt talviturkin jos ei olisi tarvinnut lähteä kilometrien päähän..

tuosta yllä olevasta ilmeestä en kyllä viitsi edes kommentoida...

käytiin kultsin kans pehmiksellä :----))

Sain ensimmäisen (ja varmaan viimeisen) yhteiskuvan Tiksusta ja Fanista, koska Tiksu ei oikein jaksa Fania kun se riehuu, se on jo niin vanha rouva.
Illalla käytiin hakemassa hesestä ruokaa, kun jääkaapissa on pelkkä valo eikä huvittanut lähteä kauppaan auringonotto varusteissa..

Eilen oli tosiaan restonomi eli ravintola- ja matkailualan pääsykoe, jonne mentiin Petran kanssa yhdessä. Oli  hyvä, että oli kaveri mukana niin ei stressannu niin paljon, ja toivottavasti päästään molemmat sisälle syksyllä! Koe oli suht haastava, joka sisälsi matikan laskuja joissa ei saanut käyttää laskinta ja englannin tekstinymmärtämisen ja englannin aineen,johon oli valmis otsikko, muistaakseni "we never eat like this at home: eating on holiday". Sitä seurasi parihaastattelu, johon parit oli arvottu.
Oli aika jännää kehua itseään yms., kun haastattelijoiden lisäksi keskustelussa on toinen hakija.

Päätin jo nyt, että huomenna aion olla reipas ja siivota heti aamusta, koska tää kämppä on oikeesti kuin pommin jäljiltä. Ja käyn siellä kaupassa. Fanilla on rokotus klo 11, saa nähdä mitä siitä tulee kun itse inhoan/pelkään neuloja, joten olen varmaan aika huono tuki ja turva sille... Pitää raahata Niko mukaan meidän molempien tueksi! Mutta joo huomiseen, sillä alkaa väsyttää ihan hulluna, joten jutut on kohta niin hyvät että kaipaisivat sensurointia ::D ja tuli tätä tekstiä vissiin jo vähän liikaakin, sry!

3 kommenttia:

  1. oon sun blogin ihan eka seuraaja hihi :)) ainaki bloglovinin puolelta... en tienny et oot jo noin kauan sit pistäny tän pystyyn :o kirjottele usein näitä on siisti lukee! :D - terhi ;)

    VastaaPoista
  2. kirjotinpa typerästi. ja tuon kommentin tuohon saamiseen kesti ikuisuus :D

    VastaaPoista
  3. hah:D minäpä kirjoittelen ja kiitokset!

    VastaaPoista