perjantai 3. kesäkuuta 2011

PALJON ONNEA KAIKILLE VALMISTUVILLE JA YLIOPPILAILLE!

Nyt alkaakin vauhdikas viikonloppu ja veikkaan että postausta tulee seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Tänään kavereiden valmistujaisia, huomenna vuorossa omat juhlat! Asukuvia ja muuta tältä päivältä ja huomiselta luvassa myöhemmin, mutta nyt eiliseltä vähän kuvia. VIHAAN MOKKULOITA nimittäin omani ei antanu mun eilen olla netissä 5min pidempään kerrallaan, joten menetin hermoni ja luovutin. Eilen heräsin aikaisin ja lähdin äitini luona käymään, siellä olikin hirveä juhlastressi, joten pysyttelimme serkkuni Aadan kanssa pihalla Fanin kanssa. Päivällä käytiin siis syömässä rossossa iskän, iskän vaimon Raunin, pikkuveljeni Eetun ja Nikon kanssa syömässä ja sen jälkeen kävin huoltamassa Johannalla ripset. Laitettiin tällä kertaa pidempää ripseä, ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Ripsienpidennykset ovat kyllä kallis juttu, mutta ite jäin heti koukkuun, kun ovat niin helpot ja kauniit (omat ripset vaaleat ja ohuet) eikä tartte ripsaria laittaa. Suosittelen! Sitten mentiinkin mökille, mutta siitä ei ole kuvia kun en muistanut ladata kameran akkua.....

Eilen kasailin tämmöstä mitä kaikkee haluun ehdottomasti ostaa tälle kesälle. Vaaleat farkut ovat listalla, koska minulla on aina ollut ongelma reisieni kanssa (mielestäni liian paksut) ja tummat farkut hoikentavat niitä edes vähän (jos olen edes housuja pitänyt). Nyt kuitenkin aion päästä ongelmastani yli ja juoksuharrastuksen myötä (ainakin minun silmääni) ne ovat ehkä vähän kiinteytyneet. Kahvakuulatuntia olen halunnut kokeilla jo pitkään, mutta koska nyt alkaa kesä, olisi oma kahvakuula kiva ja voisi sitten jumpata kotona! Kesän ehdoton suosikki on värikkäät topit, joita haluan varmaan joka ikistä väriä ja jo kauan kaipaamani bleiseri. En ymmärrä miten en millään löydä sopivaa ja sen mallista kuin haluan (ja mielellään kohtuuhintaista..). Juoksushortsit ois kivat lenkille ja neuleliivi olisi kiva lisä moneen asuyhdistelmään! Ja mansikoita niin paljon kuin maha jaksaa vetää :---)

Oman kämpän myötä oon kiinnostunu aina vaan enemmä sisustuksesta, ja oli ihan pakko ottaa kuva ku äiti oli uudelleen sisustanut kylppärin ja tykkäsin kyllä tosi paljon sen tunnelmasta.


Lainasin tädin kumppareita, kun oli märkä nurmikko, ja haluan ehdottomasti tällaiset!


kärsivä ilme hyi, mutta ku siellä oli hirmu kirkasta!


Tässä laittaudun samalla ja tein hyvää ruokaa omnom! Valkosipulikermaperunoita ja grillitassuja


       Fanikin olisi kovasti halunnut kokkailla


ja olipas sieltä mökiltäkin yksi kuvaAamulla kävin kaupungilla booli ja skumppaostoksilla ja yritin etsiä itselleni kivaa ja edullista kesämekkoa Seppälästä, kun se sattui olemaan siinä vieressä vaan mekos sijaan mukaan tarttui valkoinen tuubitoppi, jollaista olen metsästänyt jo vuosia! Ja oli vieläpä alessa vaan 9e

lupasin tuoda Fanille jotain kaupungilta ja ostin sille pienen puruluun, joka oli ilmeisesti oikein mieluinen ostos, en meinannut saada edes kuvaa kun se juoksenteli sen kanssa ympäriinsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti