tiistai 14. kesäkuuta 2011

planning summer

Ollaan mietitty tänään vähän kesän festarisuunnitelmia, ja koska meillä on pieni koiravauvva, päätin jo hankkiessani sen, että ainakaan alkukesän festareille en mene. Eli siis provinssi (joka olisi kyllä kovasti kiehtonut!) jää ainakin pelistä pois ja loppujen lopuksi päädyimme Pipefestiin, sillä vaikka ollaan molemmat käyty siellä jo useana vuonna on se nyt paikanvaihdon takia varmasti erilainen ja artistikattaus oli liian houkutteleva ja peittosi kaikki muut. Tosin lippuja tai majapaikkaa ei vielä ole, mutta ainakin majapaikka-asia pitää selvittää tällä viikolla, nyt kun löytyi mahdollisia festarikämppiksiä messiin! Aaaah en malttais odottaa!:)


Myös tatuointisuunnitelmia on mietitty paljon ja hartaasti jo pitkään, ja nyt kun on viimein rahaa en malttais kyl odottaa sen ottamisessa. Ainut ongelma on, että kun on niin monta vaihtoehtoa etten ole oikein vielä päättänyt, mitä tarkalleen haluan, mutta haluan että sillä on merkitys. Haluaisin että se muistuttaisi minua jollain tavalla mummostani, joka kuoli syöpään kun aloitin koulun ja se oli minulle kova pala, sillä hän oli minulle tärkein ihminen maailmassa. Lopulta päädyin siihen, että haluan sen niskaan. Silloin se on hiuksien ansiosta minun päätettävissä milloin ja kenelle se näkyy. Vähän tämän tyylinen ois mielessä


www.weheartit.com
Tänään kaupungilta tarttuikin vain mukaan jumpsuit ja shortsit h&m:ltä, mikä on toisaalta ihan hyvä, kun ollaan menossa Hesaan viikonlopuksi. Ostettiin tosiaan varmaan jo ennen joulua liput Bon Jovin keikalle ja se olisi sitten luvassa perjantaina. Oon aina tykänny sen musiikista (mut en sillee sen erikoisemmin fanittanu kuitenkaan) ja aattelin et vois olla kyllä kiva kokemus eikä varmaan tuu montaa kertaa enää mahdollisuutta moiseen! Tässä vielä kuvat ostoksista:


Muuten koko päivän oonki sitten vaan laiskotellu, en oo varmaan tosiaan persettäni sen kummemmin nostanut sohvalta, että kävin nopeesti kaupassa ja värjäsin Terhin hiukset.. Inhottaa, miten kesällä alkaa laiskottaa, varsinkin jos ilma ei houkuta lenkille tai on niin lämmin että makaa päivän vain auringossa. Ja laiskottelun myötä alkaa taas aina ahdistus omasta kehosta. Pitäis nyt vaan jaksaa ottaa itteensä niskasta kiinni. Lupaan nyt itselleni, että huomenna, keskiviikkona ja torstaina menen lenkille tai jos on huono sää niin vaikka teen jonkun reenin niin voi sit hyvällä omatuntolla mennä hesaan (luultavasti mässäilee). Nyt nukkumaan, on sen verran väsyttäny koko päivän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti