sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

samasta puusta meidät veistettiin, päästä varpaisiin

Aaargh, viikonloppu meni hujauksessa enkä ole ehtinyt istua koneella saati sitten muistaa ottaa kameraa mihinkään mukaan! Eilen oli Mangan ja Villen tuparit, ja kun päästiin sinne niin harmitti hirveenä etten ottanu kameraa, ois nimittäin tullu hienoja kuvia kun Manga oli laittanut niiden kämpän niiiin kauniiksi että se näytti kuin suoraan sisustuslehden etusivulta! Pöytäkin oli täynnä kaikenlaista herkkua, minä autoin vähän tekemällä aamulla sinne makaroonisalaattia. Myöhään illalla siirryttiin ulos, mutta itikat ja muut öttiäiset häätivät meidän jonkun ajan päästä jo kävelymatkalle kotiapäin.

Ennen tupareita käytiin Nikon porukoiden mökillä syömässä grillihampparit ja katsomassa saunan edistymistä. Fani raukka yritti syödä tukkimiehentäin (vai mikä se on), mutta se tarttui sitä kuonosta kiinni!
Huomasin suihkurusketuksesta kyllä yhden pahan miinuksen, nimittäin hikoillessa (joka on tuossa helteessä mahdoton välttää) väriä alkaa lähteä ja se väri on sitten vaatteissa. Oli ikävä yllätys huomata shortsessa oranssinruskeita länttejä, valkoisissa paidoissa myös...

Kun meillä oli tuparit me saatiin Mangalta ja Villeltä  rulla runo-wcpaperia, jota en ole raaskinnut käyttää ennen kuin nyt. Ihan hauska keksintö, nimittäin on ihan söpöä kun Niko tulee vessareissun jälkeen lausumaan mulle rakkausrunoja, jotka on jo oppinut ulkoa:----) haha!


jaa, saa nähdä mitä sitä tänään, hellekin vaithui vesisateeksi.. Voisin kyllä surffailla netistä jonkun uuden reseptin mitä kokeilla, tekee nimittäin mieli jotain hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti