perjantai 22. heinäkuuta 2011

girls night out

Tänään olisi suunnitelmissa laittautua jotenkin ja suunnata kaupan kautta Pian luo. Taas vaatekaappiin katsoessani alkoi pieni vaatekriisin poikanen iskeä (miten voi olla ees mahdollista tolla vaatemäärällä, tiiä sitte..), mutta jostain ihmeellisestä älynväläyksestä keksin tehdä pitkään kaapissa lojunneista valkoisista housuista shortsit vain ronskisti ja rumasti leikkaamalla, ja voalaa, taas yksi vaateongelma ratkaistu! On niin hirvittävän kuuma ja hiostava ilma, että ehkä terassi kutsuu (ja ihana kesäkannu!).
Keskiviikko iltana päätimme istua ja katsoa pienen Fringe maratonin ja kovasti teki mieli jotain naposteltavaa, mutta kaapista ei löytynyt parasta ennen päivänsä ohittaneiden vohvelikeksien lisäksi mitään eikä kauppaankaan jaksanut millään lähteä. Silloin taas jostain sain mahatvan idean (näitä on tässä viimeaikoina suorastaan pursunnut!) ja päätin kokeilla valmistaa itse sipsejä. Prosessi ei ollut edes kovin vaikea, ja niistä tuli niin hyviä, että oikeastaan kaikki oli syöty ennen ensimäisen jakson alkumusiikkihässäkän loppua... Mutta niin täytyy juosta, tässä vähän kuvamateriaalia!

kuva on tosi mahtava, kun piti ottaa salamalla jo hämärtyneiden iltojen takia, mutta niin, kuorin potut ja sitten tein niistä tommosia viipaleita juustohöylällä

Sitten paisteltiin niitä kasarissa reilussa määrässä öljyä, aikaa en osaa sanoa, otettiin sitten aina pois kun alkoi näyttää valmiilta :D

Lautasessa tai kulhossa mihin potut siirretään kannattaa olla paperia, jotta ylimääräinen öljy imeytyy pois ja sitte vaan mausteita oman maun mukaan, avot!


ja tässä kuva shortseista ja noh, asukokonaisuudesta, muut kuvat olivat turhan kauniita : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti