sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Harri Potta

Nojoo, en voi enää edes selitellä tätä taukoani koneella istumiseen, on vaan ollu kaikkee muuta tekemistä. Ollaan oltu oikeesti lomalla, juhlittu Nikon pikkusiskon rippijuhlia, lenkkeilty, käyty trimmauttaa koira, nautittu hyvästä säästä ja seurasta. Viikkoon ei olla oltu ees kotona! Eilen otimme suunnaksi Oulun rotuaari piknikin, idea tuli yhtäkkiä eikä meillä ollut siis etukäteen lippuja, mutta päätimme kokeilla onneamme. Nooh, siinä kahden tunnin ajomatkan ja kahden tunnin jonotuksen jälkeen, kun meidän ja lipunmyynnin välissä oli enää neljä ihmistä, huudettiin lippuluukulta että liput on loppu. Ei se meitä kuitenkaan lannistanut vaan menimme kaupan kautta laittautumaan ja muutaman juomapelin jälkeen soitimme taksin keskustaan ja lähdettiin metsästämään jotain menevää baaria. Eksyimme lopulta hotelli Cumuluksen yhteydessä olevaan Dione baariin, jossa menikin sitten pitkälle aamuyöhön. Mahtava meininki, tanssittiin kuin viimeistä päivää ja se tuntuu kyllä jaloissakin! Lyhyiden unien jälkeen suunnattiin shoppailemaan, ja löysinkin 2 farkut, topin ja jotain, kaikki gina tricotista. Oon tosi huono ostamaan housuja, mutta löysin mieleiset parit (vieläpä eri kokoiset: D ) enkä aikonut edes miettiä sen enempää, sillä tarvitsin farkkuja. Kotona kuitenkin huomasin sovittaessani toisia housuja uudelleen, että olisin varmasti mahtunut koota tai kahta pienempiin ja kavensin niitä aika reilulla kädellä sen suuremmin neulaamatta, ja kyllä ne silti mahtuivat ongelmitta päälle. Toisista housuista piti lyhentää lahkeita, koska minua ei ole pituudella siunattu. Olen kyllä oikein tyytyväinen tulokseen, vaikka sen itse sanonkin ja oli kiva ommella pitkästä aikaa.
Aiemmin tällä viikolla kävimme katsomassa viimeisen Harry Potterin ja hirveää myöntää, että petyin kamalasti. Ensimmäistä kertaa olin lukenut kirjan ennen leffaa, koska en halunnut että kukaan voi spoilata sen lopun multa. Iitkin kirjaa lukiessa ja se oli niin mukaansatempaava että luin kirjan alle kahdessa viikossa (huom! oon yleensä tosi huono lukemaan kirjoja) ja tein siitä kirjaesitelmänkin. Asetin siis korkeat odotukset leffalle, varsinkin viimeiselle osalle. Viimeiseksi leffaksi se oli jotenkin tosi pliisu ja meni semmosta vauhtia eteenpäin että loppui ennen kuin alkoikaan (ja loppu oli aika.......... : Dd ). Päivän opetus oli siis että jos halaut nauttia leffasta, älä lue kirjaa. Tässä kuvia perjantailta ja tältä päivältä, sekä muutama asukokonaisuus viikon varrelta (rippijuhlista kuvia myöhemmin kun oli eri muistikortti).


ilmeestä päätellen näin jotain tosi mielenkiintosta......

huono mutta ainut hyvä kuva Fanin trimmauksen jälkeen ja sitten viikonloppua

 Sit me mentiin keskustaan ja siellä reivattiin, yö me reivattii-ii-iin


 
Sain pääsykoetulokset, ja pääsisin tosiaan restonomi puolelle halutessani, mutta OKL on kuitenkin lopulta kiikarissa ja jos pääsen päiväkotiin töihin saatan pitää välivuoden töiden parissa. Saapa nähdä, mutta hyvät kesän jatkot vielä, minä koitan ryhdistäytyä tämän postaamisen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti