sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

hupsis

Jooooo, nyt on kyllä jo vierähtänyt ahdistavan paljon aikaa viime postauksesta, vaan kun aina joku luonnonvoima on yrittänyt estää minua istumasta koneelle -ja onnistunut siinä. Viikko on vierähtänyt aurinkoa ottaessa ja rannalla käydessä, ja tällä viikolla oli melkoinen keikkaviikko Nikolla, kun täällä Kajaanissa oli Mussiikkihäppeninki ja Raahessa Raatiroll. Keskiviikko aamuna suuntasimme tosiaan Raatirollia päin tukalan kuumassa ja täydessä autossa ja saavuimme kuin saavuimmekin perille ajoissa, vaikka esiintymispaikka oli ensin vähän hakusessa.. Itsehän en ikinä ennen ole Raahessa käynyt, mutta vaikutti ihan kivalta paikalta! Soundcheck oli klo 14 ja esiintyminen vasta klo 21 jälkeen, joten päätimme sitten mennä kaupan kautta merenrantaan nauttimaan auringosta. Päätin ostaa evääksi kesän ekan mansikkarasian, NAM. Kävin myös uimassa jääkylmässä vedessä ja uudet rusketusrajatkin tuli tältä reissulta.


keikka oli siis museon rannassa, ja tuo museo näytti ulospäin jotenkin tosi suloiselta:---)

ja tämä kuva kuvastaa tosi huonosti porukan määrää, sillä alue oli tosi laaja

nimmareiden jaossa pikkufaneille

Perjantaina NDM:llä ja kumppaneilla oli keikka raatihuoneen torilla täällä kotonapäin ja istuttiin sitten Rosson terassille kera hyvän ruuan ja juoman ennen keikkaa, itsellä ei tullut kameraa mukaan, mutta tässä on pari Tomi Rytkösen nappaamaa kuvaa kyseiseltä keikalta
Lauantaina suuntasimme isän veneellä Ärjään, jonne en ottanut kameraa ihan tarkoituksella huonon kokemuksen vuoksi sillä siellä ei ole muuta kuin hiekkaa ja hiekkaa ja lisää hiekkaa, niin edellinen kamera sai tahtomattakin siitä osansa, enkä halunnut järkkärille käyvän mitään tai tulis kalliimpi reissu. Mutta aurinkoa riitti ja paistettiin evääksi parit makkarat ja lähdettiin sit illemmasta kotiinpäin. Toivottavasti näitä hyviä kelejä riittäisi vielä että sinne pääsisi toistekin tänä kesänä (tämän päivän ilma näyttää nimittäin surkeasti huonommalta..). Ensi viikolla onkin luvasssa töitä, ah niin ihanaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti