tiistai 13. syyskuuta 2011

as busy as a bee

Viikonloppu meni aika pitkälti maatessa ja nyt taas töitä ja menoja riittää kyllä vaikka muille jaettavaksi. Kohta lähden päiväkodin vanhempainiltaan, jossa menee koko ilta, huomenna on töiden jälkeen taas jooga, torstaina zumbaan 2 tuntia putkeen ja perjantaina menen serkun lapsia vahtimaan, lauantaina Suvi Teräsniskaa katsomaan ja ja ja... Ihan mukava, että on tekemistä, nimittäin yleensä valitan siitä kun aina istun vaan kotona ja tylsistyn, mutta nyt tuntuu kyllä välillä että voisi vaan huokaista, ottaa kupin sitruunateetä ja istuutua lukemaan rauhassa kirjaa. Niin, en ole hirveästi edes kerennyt lukea lainaamaani kirjaa. Eikä oloa ainakaan helpota se, että sain tänään töistä tullessa kuulla, että kaaaauan odotettu Thaimaan matka ei nyt onnistu ihan odotetusti. Että mmmh... Noh, kaikella on tarkoituksensa, eipähän tarvitse ottaa palkatonta lomaa vaan voin lähteä keväällä jonnekin, kun saan pitää kertyneitä lomia. Ihana olisi lähteä vaikkapa Lontooseen tai Pariisiin! Eli siis ei hirveästi haitannut, että viime viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä.
Eilen tehtiin siivottiin kämppä kunnolla ja käytiin kaupassa, että jääkaapissa on muutakin kuin valo. Nyt kämppä ois edustuskunnossa, vielä kun ehtisi kutsua kavereita kylään ennen kuin taas pommi räjähtää..

Ja niin, en oikein tiedä mitä mieltä olin ensimmäisestä joogatunnista.. Ohjaaja oli erittäin rauhallinen kaveri ja koko tunti oli vähän kummallinen ja erilainen kun olin odottanut. Toisaalta, seuraavana aamuna tuntui jossain päin vartaloa että jotain (en nyt tarkoita rehkimistä tai rankkaa urheilua, koska sitä se ei ainakaan ollut) oli tullut tehtyä. En ole noudattanut ihan odottamallani tavalla liikuntasuunnitelmaani, mutta noh, aikaraja oli että hyvässä kuosissa Thaimaan matkaan mennessä, niin se ei nyt ainakaan toimi. Kai sitä voisi ostaa vaa'an, asettaa sitä kautta tavoitteen ja pyrkiä sitä kohti, mutta kun minä en jostain syystä ole koskaan noista painoista ja numeroista ollut kiinnostunut. Minulle mittari on se, että itse tunnen näyttäväni hyvältä ja huomaan itse muutokset kehossani ja on ollut toisaalta ihan kiva, ettei edes tarkalleen tiedä paljon painaa, niin ei tarvitse sitä stressata, ne on vain numeroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti