sunnuntai 25. syyskuuta 2011

movie night

Pääni räjähtäääää... no ei oikeasti, mutta stressiä on ollut kyllä ihan tarpeeksi tällä viikolla kun heti töistä tullessa on pitänyt juosta suoraan koneen ääreen kuuntelemaan tenttiä ja siinä onkin vierähtänyt joka päivä se 4h eli tentin jälkeen seuraavan päivän eväät äkkiä valmiiksi ja nukkumaan ja seuraavana päivänä sama homma. Aaaargh, muutaman kerran mietin että mihin sitä pitikin taas ryhtyä... Eikä oloa ole helpottanut, että nappasin jostain poskiontelotulehduksen.

Voi siis hyvin ymmärtää, että halusin vain rentoutua ja nauttia viikonlopusta, kun ensiviikolla pitää lukea tulevaan tenttiin ja töissäkin pitää painaa taas pitkää päivää kun on suunnittelupäivä. Eilen käytiin Nikon ja Fanin kanssa lenkillä, sen jälkeen poreammeeseen ja saunaan sekä nauttimaan hyvästä leffasta. Katsottiin se uusi leffa, Hall pass ja se oli yllättävän hyvä, ku oon jo aika kyllästyny kaikkiin rakkaushömppiin kun ovat niin ennalta-arvattavia. Tänään autoin äitiä pihahommissa ja tehtiin aivan mahtavan hyvää ruokaa (voiko noin edes sanoa?). Myöhemmin illalla käytiin keilaamassa Eetun, Nikon ja Jimin kanssa, ja minäkin jopa pärjäsin siinä. Eetu tuli meille yökylään ja katsottiin just Kaameat pomot -leffa, joka oli kans kyllä hyvä ja hauska, suosittelen! Kerranki joku edes jotenki uusi aihe, eikä voinut heti arvata että mitä tapahtuu ja mikä on lopputulos.

Nyt kun olen tottunut ja jopa tykästynyt pitämään housuja (joo kuulostaa hauskalta) päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ostaa jotkut räikeän väriset, esim joko siniset tai punaiset housut. Kokeilin H&M:llä ihanan näköisiä -ja halpoja sinisiä housuja, mutta jalassa ne olivatkin ihan violetit, ja se on väri mitä en ikinä ole oppinut pitämään ylläni. Onnekseni törmäsin Vero Modassa punaisiin housuihin, mutta päätin miettiä vielä pari päivää ennen kuin ostan ne. Lopulta ne päätyivät vaatekaappiini ja tykkään niistä kyllä kovasti!H&M:ltä tarttui mukaan myös neulehiuspanta


Eilen käytiin Nikon kanssa Lidlissä pitkästä aikaa ja oli pakko ostaa paria uutta(?) lonkeroa, kun näyttivät niin herkullisilta!

Ja tällaisissa kuteissa kävin keilaamassa (tosin ilman nahkatakkia)

Mutta aivot on taas vaihteeksi jossain lukossa, niin kuin aina kun olisi aikaa kirjoittaa tänne, joten lopetan nyt ja pistän aivot narikkaan, kiitos!

2 kommenttia:

  1. oon unohtanu ihan kommentoida tänne, vaikka aina kaikki luenki hö! vähä makeet noi housut! laita kuvia niistä päälläki! :) ja hassuja lonkeroita :o pitää varmaan itekki käydä ostamassa ja kokeilla :D

    VastaaPoista
  2. pitää laittaa kunhan kerkiää :D no onneks joku lukee!

    VastaaPoista