lauantai 3. syyskuuta 2011

Thanks for the memories

Hellou, kirjoitan tässä tämmöisen nopean postauksen ennen kuin lähden (taas) Ranchiin syömään, tällä kertaa työporukan kanssa! Olen kovin väsynyt ja jännittynyt, kun en tiedä mitä ilta tullessaan tuo ja ollaan jo aikaisin aamusta herätty töihin.Viikonloppukin jää siis lyhyeksi kun on lauantaikin pakerrettu (onko edes sana??). Oli hirveä vaatekriisi, kun en pähkäilin että pitääkö olla miten hienona vai ei, kun olisi noloa mennä ylitälläytyneenä ja toisaalta taas jos menisi ihan jossain verkkareissa verrattuna toisten vaatteisiin. Päädyin sitten tällaiseen välimuotoon, että aika arkinen, mutta hieno.
Tiistaina kävin kihlajaiskahveilla kaverin luona ja keskiviikkona toisella kaverilla oli synttärit eli kakkukahveja on tällä riittänyt.

Juteltiin tyttöjen kanssa siitä, miten kaikki onkaan muuttunut niin paljon, kaikkien unelmat, ja toiset asuu jo muualla ja yksi mennyt jo kihloihin. Se veti toisaalta mielen aika haikeaksi, sillä ainakin minulla on ikävä niitä aikoja kun oltiin tosi tiivis porukka, oli hirveesti ihania kotibileitä eri teemoilla ja ikinä ei kyllä ollu tylsää. Enkä väitä etteikö se olisi vielä mahdollista, vaan kaikkien elämiin on tullut paljon muutakin sisältöä ja kaverit jääneet vähän vähemmälle huomiolle tai on löydetty myös uusia ystäviä. Kavereita näkee nykyään aina sopimalla erikseen, ei niinkään extemporena tylsyyden lääkkeeksi kuin ennen. Antaisin vaikka vasemman käteni, jos olisi yksi ilta, jolloin kaikki olisi niinkuin ennen.

Torstaipäivä ja ilta menikin töissä ja eilen menimme Nikon vanhempien luokse pelaamaan lautapelejä ja syömään racletteja. Eli siinä siis kerättiin kaikkea hyvää mm. tonnikalaa, sipulia ja paprikaa ja sitten semmoinen raclettejuusto pistettiin päälle ja laitettiin se semmoiseen raclettepannuun(?). Ensi viikolla saa kuntoilla, kun on ollut niin mahdoton herkkupeppu koko viikon.

Tässä synttärikahvien asukuva, jonka kehittelin nopeasti kun melkein suoraan töistä lähdin. Päässä oleva nauha on tosiaan yhdestä yolahjapaketista lahjanaru, että sellasta kierrätysmeinikiä ja ihan hauska idea. ja tässä tämän illan asu takin kanssa ja ilman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti