keskiviikko 12. lokakuuta 2011

candle light

Vaikka välillä masentaa tämä ainainen sade, koleus ja muutenkin ankea Suomen syksy, niin se hyvä siinä on kun voi sytyttää kynttilöitä ja pääsee käpertymään sohvalle viltin ja kullan kanssa. Ja tietenkin Fanin :---) Stressi ja muu hössötys on taas hetkeksi kaikonnut, varattiin syyslomaviikolle se viikonloppureissu ja tentti meni tai sitten ei menny läpi mut parhaani yritin. Eilen trimmasin Fanin, ja ihan ekaa kertaa tommosta "villakoira-lookkia" tein, siis suomeksi että kuono ihan lyhyeksi sekä tassujen ja hännänpäät. Molemmat vielä vähän harjoitellaan, Fani paikallaan olemista ja minä vakaalla kädellä trimmaamista, mutta ensimmäiseksi kerraksi ihan tyydyttävä lopputulos!
Nikolla on synttärit sunnuntaina ja myönnettäkööt, että ensimmäistä kertaa mulla ei oo mitään hajua mitä sille ostaisin. Synttäri-kahvittelut pidämme lauantaina, ja se innosti minua vähän sisustelemaan täällä. Yritin etsiä kaikkea jännää, mutta lopulta kaupungilta mukaan tarttui vain kivat korikynttilät. Mutta sekin teki jo paljon, kun sain sitten muuten järjesteltyä tavaroiden paikkoja, ja nyt tämä vaikuttaa jo aika kodikkalta ja kivalta:)
Myös muuta uudistusta on tapahtunut, nimittäin värjäsin ja leikkuutin vähän tukkaa! On niin pimeetä, että ei saanu missään valoisimmassakaan paikassa hyvää kuvaa, joten pitää ottaa kuvia päiväsaikaan, lisäilen niitä sit myöhemmi. Tykkään kyllä näistä kovin, vielä kun saisi pidennykset takas!

On hassua, että aina kun lähestyy tilaisuus lähteä täältä (ah niin ihanasta) Kajaanista, alan keksiä suunnitelmaa B, jonka avulla voisin vielä pysytellä täällä. Nyt mahdolliseen muuttoon on kyllä vielä aikaa, mutta jo nyt olen alkanut suunnitella noita vaihtoehtoja. Olenko niin paikoilleni juuttunut vai onko tämä vaan oikea paikka minulle? Vai pakoilenko vain muuttoa kaupunkiin, jossa en tunne ketään ja kaikki olisi uutta ja omituista? En tiedä. Minua kiehtoo ajatus siitä, että saisi sitten aloittaa puhtaalta pöydältä ja kaikki olisi ihanan uutta ja hassua. Mutta joku minua vaan vetää paikoilleni. Nyt täytyy rohkaistua, sillä luultavasti katuisin ikuisesti jos en koskaan lähtisi täältä.


Otettiin Tiksun vanha fleecepuku Fanille, kun se niin kammoksui ulos menemistä kylmällä. Tämä on siis toissa päivänä otettu kuva, jos joku ihmettelee miten Fani näyttää noin turjakkeelta. Söpöliini!
Piti ottaa nopeesti kuva tosta ikiliikkujasta, joten pahoittelen hienoa varjoa. Fanin kaulassaki näyttää olevan edustava kalju läntti, hyvä minä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti