maanantai 24. lokakuuta 2011

Cheers!


Rankan vopun jälkeen, toisilla on loma, toisilla ei. Perjantaina käytiin katsomassa legendaarisen Johnny Englishin jatko-osa, joka ei kyllä jättänyt hauruhermoja kylmäksi. Koko elokuvasali nauraa räkätti, ja kerrankin olin itsekin yksi niistä, eikä se häirinnyt ketään. Tosin välillä myötähäpeä Rowan Atkinsonia kohtaan oli niin suuri, että teki mieli kävellä ulos teatterista. Edellisestä leffasta on varmaan joku kymmenen vuotta, muistan yhä miten katsottiin sitä serkkujen kanssa aina uudelleen ja uudelleen yömyöhään asti. Se oli sitä VHS aikaa! Tekisi mieli katsoa se nyt uudestaan ja verrata tähän uuteen.

En valitettavasti toisiin lauantain juhliin sitten ehtinytkään, Ellin synttäreillekin menin hiukka myöhässä, mutta parempi myöhässä kun ei milloinkaan vai mitä? Ennen sitä käytiin siis keilaamassa ja syömässä Nikon perheen, mun serkun, äitin ja Hannun kanssa.  Keilaaminen oli kivaa, kun kerrankin se pallo meni aikalailla siihen suuntaan minne halusin. Onhan se ihan hyvä näin 19-vuotiaana oppia keilauksen salat. Parin viikon päästä mennään työporukan kanssa liikuntailtapäivänä keilaamaan, joten jospa menisi ees yhtä hyvin kuin nyt, ettei tartteis hävetä. Miksei aikuinenkin voi saada niitä reunoja?
Ja amarillon ruoka ei tuottanut taaskaan pettymystä, namiii. Mun oli tarkoitus ottaa kuva mun annoksesta mutta Niko unohtikin kameran autoon ja hoksasin sen vasta kun lautanen oli tyhjä... En malttanut sitten kauaa odotella että hyökkäsin annokseni kimppuun. I <3 food.

Mulla olis kamala shoppailuinto, mut yritän malttaa perjantaihin, jolloin mennään Kuopioon, ja jos sieltä ei löydy mitään niin sitten aloitan vasta armottoman nettishoppailun ja täytän koko vaatekaapin uusilla vaatteilla. Veikkaan kyllä, että rahat loppuu ennen tuota tavoitetta, mutta kaipaisin kyllä kovasti sellaista kokonaisvaltaista uudistusta. Hienot vermeet=hyvä fiilis=loppuu se syysmasennus! No juu, ehkä mä kuitenkin käyn myös kirppiksellä ja tuen kierrätystä+säästän rahaakin, ja sinne vien sit omiakin vaatteita kasoittan, sillä täytyyhän tonne jotenkin tilaa raivata. Ja tunnetusti kaappini on täynnä vaatteita, joita kukaan ei ole päälläni nähnyt. Oikeasti olen kyllä pitänyt kaikkia, jotkut vanhat rytkyt on ehkä jääneet vähän muiden varjoon, muttei niistä ole raaskinut luopua. Olen niin pihi ostoksissani (vaikken siltä ehkä aina kuulosta) enkä varmasti osta mitään jos en sitä vois pitää.

Sunnuntai meni perus lohöillessä. Ei sunnuntaina vaan jaksa tehdä mitään. Varsinkaan jos tietää, että seuraavana päivänä on työpäivä. Sitä vaan sitten haluaa maata viimeseen asti tekemättä mitään. Ja nyt on siis taas työn touhussa oltu, tosin töissä on aika rauhallista, kun lapsia ja aikuisia on puolet vähemmän. 

Kävin tänään Mangan luona pitkästä aikaa juttelemassa, ja juttua kyllä riittikin! Kuulin Mangan kivasta naapurista, jonka kirjeet ei olleet ihan asiallisimmasta päästä. Jos ekan kerran jostain haluaa huomauttaa, niin ei ehkä kannata sotajalalle heti ryhtyä. Siinä polttaa monen moista siltaa. Toivottavasti saavat asiansa sopuun, että molempien on kiva elellä siinä talossa jatkossakin.
Mutta nyt vähän kuvia viikonlopulta, ja hauskaa syyslomaa niille kaikille, jotka siitä saavat nauttia!
Tästä näkee hyvin, miten älyttömän hyvä mä oon keilaa! Hoksasin siis myöhemmin sitte miten sitä pitäis tehhä, et en ihan noin surkee ollu sitte koko ajan....
Maiju nappasi tällaisen kuvan Ellin luona


Tilasin tällaisen neuleen H&M:ltä, enkä oikein oo vieläkään päättänyt pidänkö sen, joten saa sanoa mielipiteensä, ainakin sinä Terhi, kun luultavasti ainoana tänne eksyt!

 Fani tässä kirjottelee mun kanssa ja pussailee kovasti, sillä on ollut niin kamala ikävä kun oon ollu koko päivän menossa!


Ps. Miten voi hukata ripsivärin jäljettömiin? Muutama kirosana ja tavara lensi aamulla, kun koko aamu meni etsiessä sitä, tuloksetta! En haluis ihan koko viikkoo ihan naturellina liikkua.

1 kommentti:

  1. hei tuo on kyllä tosi kiva! voisin lainailla sitä sit joskus ;)

    VastaaPoista