torstai 20. lokakuuta 2011

hölmö rakkaus

Kyllä aika menee nopsaan, tänään on nimittäin minun ja Nikon puolitoistavuotis-päivä <3 Ei kuitenkaan tehty tänään mitään superromanttista tai mitään, säästetään tämän päivän juhlinta sitten ensi viikon viikonlopun reissuun, sain tosin töistä tultua kauniin kukan, ja se oli minusta jo tarpeeksi romanttista. Tavallaan tuntuu, että vastahan me alettiin seurustella ja tavallaan tuntuu, että oltais oltu aina. Siis positiivisella tavalla. 
Viikko on menny jonkun syysmasennuksen pauloissa taas. Em tykkää yhtään tästä pimeästä syksystä, kun koko ajan väsyttää. I need sunshine! Joten siis mitään erikoista kerrottavaa ei ole. Olen aika tylsä ihminen, myönnän. Ja ihmettelen, jos luet useinkin tätä blogia.

Mutta onneksi viikonloppuna on jotain ohjelmaakin, kun olisi parit bileet joissa voisi pistäytyä, huomenna käydään vissiin(?) leffassa ja haetaan kiinalaista (omnom) ja lauantaina keilausta ja amarillooooon! Eli herkkuruokaa mahantäydeltä ja jenkkakahvat kiittää. No eiii, oon mä itseasiassa laihtunut tai pikemminkin kiinteytyny ku oon syöny terveellisesti ja liikkunu mahd paljon, olen ansainnut ahmimiseni. Juoksen vaikka sinne keilahallille ja niin edespäin. Ja sitä paitsi, haluan (=haluaisisn) nauttia elämästä ja kaikista sen iloista välittämättä kiloista.

Pääsin ekan tentin läpi, wuhuuu! Aplodit minulle. Mutta nyt Fani kaipaa hirveästi täyden huomioni, joten päätän tämän kertaisen kivoihin rakkausbiiseihin. Palataan asiaan sitten parin päivän päästä, kiitos.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti