lauantai 29. lokakuuta 2011

Strike

Ihanan rentouttava reissu Kuopioon takana! Koska katson samalla tv:tä, ei keskittymiseni riitä mielenkiinoiseen kerrontaan, kerron aina kuvasta jotain, helpottaa ehkä mun ajatusmaailmaa.

Elikkäs, kun olimme pyörineet jokusen tunnin Kuopion keskustassa rantauduimme hotelli Cumulukseen. Ja kuinkas ollakaan, tämä blondi oli taas vauhdissa eikä meinannut päästä liukuovista sisään. Mutta ei siitä sen enempää....

 Mentiin syömään hotellin ravintolaan nimeltään Huviretki, ja ruoka oli hyvää, mutta yritti olla jotenkin tosi fiiniä.Muistelin vanhoja kauniita aikoja ja näpsin vähän "galtsu ja ii2 kuviiii" ihQ
 tämä ei kuulu enää siihen kategoriaan (hope so...)

söpsö <3

Ja tältä ateriani olisi näyttänyt jos olisin malttanut ottaa siitä kuvan, tämä kuva on hissin seinästä:DD

Sitten keilahallille harjoittamaan minun mahatvia taitojani ennen ensi viikonloppua, mutta siis ennen kaikkea pitämään hauskaa ja sitä se kyllä olikin! Koko reissu oli kyllä aivan mahtava, en oo pitkään aikaan nauranu näin paljo ja tää oli kyllä just sitä mitä tarvitsin.
ps. ilmeestä ei ainakaan huomaa, että Niko teki täyskaadon...

Suunnittelen pitkälle kehittyneitä strategioita...

 ... ja sieltä se tuli! TÄYSKAAAAAATO! Mahtava tilannekuva.


Tästä näkee hyvin miten peli pääosin meni...


Mutta tämä piti ikuistaa, sillä olin jopa muutaman minuutin johdossa!Järkkäsin Nikolle yllätykseksi mukaan skumppapullon ja tämmöset söpöt lasit 1,5 vuotispäivän ja Nikon synttäreiden kunniaksi!

 

Loppuillan viihde koostui Phineaksesta ja Ferbistä, joka on ehkä maailman paras lastenohjelma!

Hotelli oli muuten hintaansa nähden viihtyisä ja aamupala hyvä, mutta ei ihan joka hotellissa oo tällasta hiustenkuivaajaa! Herranjestas..

Myös hanassa oli varulta käyttöohjeet, jos moiseen kapistukseen ei ole aikaisemmin vaikka törmännyt..

Next morning, tuhti aamupala syöty ja valmistaudutaan lähtemään ostoksille


Kaulahuivin sain ennen reissuunlähtöä iskältä tuliaisiksi Englannista, thanks dad!

 Omnom, ei semmosta reissua, ettei vähän raximättöäkin..Löysin Andiamosta aaaivan ihanat kengät, just semmoset mitä oon ettiny, eikä maksanu maltaita!


Eve <3 Niko

Ja nyt oleskellaan sohvalla ja seuraillaan aina niin koukuttavaa BB:tä. Toivottavasti Sebastian ei tipu, Tanja pois talosta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti