sunnuntai 6. marraskuuta 2011

neljän tähden illallinen

Maha täynnä hyvää ruokaa ja viiniä, singstaria laulettu ja nyt sunnuntaifiilis jatkuu, eli toisin sanoen sohvalla koomaaminen. Tämä hirmuinen ähky johtuu siis siitä, että äitini ja tätini innostuivat ohjelmasta Neljän tähden illallinen, ja päättivät että ensin toinen valmistaa toisille 3 ruokalajin illallisen ja hommaa jotain ohjelmaa, ja toisten vuoro on kutsua muut illalliselle sitten toisella viikolla. Tänään oli siis äitini vuoro, ja sain tehtäväkseni keksiä ja valmistaa alkuruoan ja ohjelman. Olen haaveillut pitkään crostineista, joita maistoin joskus jossain juhlissa ja päätin kokeilla valmistaa niitä, ja hyviähän niistä tuli näin ekaksi kerraksi! Koko sukuni rakastaa karaokea, joten mikä olisikaan sitten parempi ohjelmanumero, kuin singstarin laulaminen. Myös äitni, joka on kammonnut kyseistä peliä, koska luuli saavansa koko ajan peliltä kommentteja "Kaameaa!" ja "Hirveää", innostui lopulta lauleskelemaan vaikka kuinka monta biisiä (ja hyvin se meni!). Pääruuaksi oli lihapataa ja pottumuusia, ja jälkiruuaksi kerroskiisseli, nam!

Poiketen normaalista sunnuntailöhöämisestä, sain tehtyä tänään myös ahkerana koulutehtäviä. Harmisttaa, kun juuri nyt kun olisi sellainen kurssi, josta olin eniten kiinnostunut, niin olen jotenkin ihan tippunut kärryiltä, kun en yksinkertaisesti ole ehtinyt matkaan tai muistanut koko opiskeluja. Suututtaa! Noh, pitää petrata sitten taas ensikurssissa, ja alkaa nyt jo valmistautumaan siihen.

Koko viikko muuten onkin kulunut töiden parissa (yllätys yllätys...), joogassa ja zumbassa. Vieläkin on lihakset kipeenä, ku juoksin vielä zumbasta kotia. Perjantaina mentiin Onnelaan, jossa oli kasari-puolen avajaiset, ja ilta oli musiikin ja tarjottavien puolesta aivan mahtava! Ei helpottanut jo olemassa olevia lihaskipuja, kun koko ajan soi niin hyvää musiikkia että piti koko ajan olla tanssilattialla. Kuka voisi vastustaa sellaisia hittejä kuin Macarena tai Spaissareiden kuuluisimmat hitit? Oli myös mukavaa että avajaisiin oli panostettu myös tarjoamalla pikkusuolaista ja niitä hohtavia tikkuja tai niitä mitä voi laittaa ranteeseen ja kaulaanki (mitä ne on???!?), joita piti sitten "ottaa koko rahan eestä", mutta loppuillasta ei kädessä sitten enää yhtään ollutkaan.
Lauantai vietettiinkin sitten rauhallisimmissa merkeissä, kun pelattiin Mangan ja Hakkiksen kanssa tuttu juttu- parisuhde peliä kera viinin ja herkkujen. Eli tämmöinen herkullinen viikonloppu takana, ja työviikko odottelee taas edessä. Onneksi Terhi on palannut hoodeille eli tänne pohjoiseen Kainuuseen, ja sitä täytyy ainakin nähdä, sillä on ollut ihan hirmuinenkamalaikävä! Palaillaan taas, pitää mennä jännittämään BB:tä:-----)

sain näpättyä kuvan crostineista ennen kuin ne hotkittiin nassuihinEi kommentteja:

Lähetä kommentti