maanantai 19. joulukuuta 2011

new year - new start

Nyt joidenkin odotuksiin on vastattu ja other-stuff sekä eppu palaa kuvioihin uudesti syntyneenä niin ulkoasun kuin kaiken suhteen. Tauko on ollut liian pitkä, tuskissani olen miettinyt mistä kaikesta olisin halunnut kirjoittaa, mutta kaipasin hetken hengähdystauon niin kirjoittamisen kuin elämän suhteen. Mitään konkreettista taukoa tai pakoa arjesta en kuitenkaan ole saanut, olen käynyt yhtälailla töissä ja lukenut (tällä kertaa mielenkiintoisia) tuhatsivuisia koulukirjoja urakalla. Mutta jotain on kuitenkin tapahtunut, sillä jaksan taas ihan uudella tavalla käsitellä kaikkea elämän ihmeellisiä asioita ja sosiaalisia tilanteita. Päätinkin, että kun uusi vuosikin on tulossa, voisi minullakin olla uusi alku. Uusi alku, vanhat kuviot. Ainakin toistaiseksi, sillä luultavasti tässä kevään mittaan selviää millaiset kuviot sitä syksyllä tulee olemaan, mutta luulen että Kajaani jää hetkeksi taa.

Tätä uutta alkua inspiroi myös elokuva New year's eve, joka me käytiin Pian kanssa katsomassa perjantaina. Suosittelen, oli nimittäin ihmeen hyvä, ainakin teatterissa ja ilman ennakko-odotuksia. Tosin tälläkin hetkellä luon teille suuret yliodotukset siitä, mutta unohtakaa sinne mennessä mitä minä sanoin. Mutta niin, siinä oli yhtenä henkilönä nainen, joka oli juuri sellainen, joka ei koskaan ole oikeasti elänyt elämää, vaan kulkenut vaan virran mukana. Hän päätyy ennen uuden vuoden vaihtumista laatimaan listan, mitä haluaisi tehdä, koska on tyytymätön tylsään elämäänsä. Ja tapaa sitten nuoren pojan, joka auttaa häntä näitä toteuttamaan ennen kuin vuosi vaihtuu.
Päätin, että haluan itsekin sellaisen listan, johon laittaisin sellaisia asioita, joita pyrin tulevana vuonna toteuttamaan ja tarkastan listan sitten ennen kuin seuraava vuosi vaihtuu, että tulihan kaikki toteutettua. Kunhan saan listan valmiiksi, lisäilen sen tännekin, ja kokeilkaapa itse tehdä sellainen! Mitä sinun listaasi tulisi?

Myös meidän kämppä, josta olen monesti valittanut, koki uudistuksen, kun teimme suursiivouksen ja vähän laiteltiin paikkoja ja tähän aikaan liittyen vähän joulun tunnelmaa. Lisäilen siitä kuvia seuraavassa postauksessa, sillä nyt täällä on niin kamalan pimeää, enkä oikein tykkää salamakuvista..
Mutta niin, tervetuloa seuraamaan, miten blogin ja minun uusi alkuni lähtee käyntiin, ja ihanaa joulun odotusta kaikille niille, jotka tätä lukevat! Ja kiitokset niille, jotka minua rohkaisivat jatkamaan, kiva että on lukijoita:---) kertokaahan mielipiteitä uudesta ulkoasusta, onko kiva (minusta yksinkertaisuus on kaunista) vai viekö entinen voiton?

Rakkaudella,
                          eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti