tiistai 20. joulukuuta 2011

piparin tuoksua

Vaikka joulumieli on korkealla, alkaa kohta tulla pipareita jo korvista kun viikon sisään kolmatta kertaa leivon ja paistelen niitä, eikä ihan mitään pientä satsia.. No ei, oli ihana kun lapset niin kovasti nauttivat leipomisesta ja kivasti se sujuikin (ja ihan hyvältä ne maistuikin...). Ehkä ensimmäistä kertaa sitten oman lapsuuden, odotan joulua innolla ja olen stressaamisen ja ärsyyntymisen sijaan ostanut lahjojakin hymyssä suin, kohta kaikki onkin pukin kontissa paketoituna. Joulu on ihanaa aikaa, kun sitä katsoo oikealta kantilta. Eikä niinkään se lahjojen saaminen, vaan se kun keksii mitä ostaa toiselle ja tietää että toinen tykkää siitä. Jouluhan on antamisen aikaa, vai miten se meni.. (kaksimielisyys on nyt kaukana tästä)
Huomenna on Hannalla pikkujoulut, harmi vain että itse menen 8.30 töihin seuraavana aamuna. Noh, voisinpa vaikka toimia kuvausmestarina ja nauttia sitten enemmän vaikka ruoka- kuin juomapolitiikasta. Ja pitkästä aikaa näkee kaikkia, on nimittäin vähän vieny aikaa tuo opiskelu työn ohella, ja ehkä ajan sijaan enemmänkin mun voimat. Hirveetä miten paljon sitä nyt väsyttääkin ja tarttee unta varmaan tuplasti enemmän kuin aiemmin. Muutenkin olen jo valmiiksi stressaillut lähestyvää "kahdenkympin kriisiä", niin on se kumma kun heti alkaa selkää jomottaa, joka paikkaa kolottaa ja koko ajan väsyttää. Olen siis vanhus. Tai loman tarpeessa. Ja sekin häämöttää vasta kaukana tulevaisuudessa. Oih ja voih sanon minä. Mutta nyt on aikaa, ja energiaa (kaamosmasennus takanapäin) ja pitää kyllä nähä mahdollisimman paljon kaikkia, ennen kuin opiskelukiireet alkaa taas painaa päälle ja muuta kökköä. Etelän hetelmätki saapuvat pian takaisin synkille Kajjaanin perukoille, joten näkee oikeesti kaikkia, ihanaaa! Bileet pystyyyn ja tonttulakit päähän, eppu kiittää ja kuittaa tältä illalta, palataan astialle.


Jos jollakulla ei vielä joulumieli sytytä, tämä kuva ei voi jättää ketään kylmäksi. Haluun fanilleki tollaset hatut: D

                                                         weheartit.com

Ainiin, olen ollut ihan tohkeissani taas vain joulusta, että unohdin ottaa kämpästä kuvia, mutta kokeilempa nyt jos onnistuu ku Niko haki jonku megahienon objektiivin lainaan, lisään jos kerkiän vielä tänään ja jos kuvat onnistuu (tai siis on minun mieleen...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti