keskiviikko 28. joulukuuta 2011

teardrops

Well, hello there. Tänään olen kuluttanut päiväni töissä, töiden jälkeen alennusmyynneissä ja kotona odotti mukava yllätys, kun uusin cosmo oli tullut. Oli mukavaa vain istua kahvikupposen äärellä ja selailla mm. vuoden horoskooppia. Joka oli tosin aika hanurista.. Ennen tiesin paljonkin horoskoopeista ja oon aina salaa vähän niihin uskonut. En silleen fanaattisesti, että jos se lupaa jotain epäonnea, niin pysyn kotona peiton alla, ettei piano tipu niskaan vaan silleen, että jollain tavalla tämä voi toteutua, sovelletusti. Horoskooppien "persoonallisuudet" ovat ainakin tähän mennessä pitäneet jokaisen henkilön kohdalla joitain pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta paikkaansa. Olen härkä -itsepäinen, hidas ja rutinoitunut elämään, ja tunnistan itseni sen henkilökuvasta. 
Mutta niin, juttu karkasi vähän aiheesta mutta never mind. Alennusmyynneistä en kyllä paljoa löytänyt, siihen voi vaikuttaa tämä kaupunki, jonka shoppailumahdollisuudet ovat aika minimaaliset ja se, että alet alkoivat jo eilen, joten kun minä sinne tänään iltapäivällä vihdoin pääsin, oli kaikki jo viety käsistä. Varsinkin rajanaapurit ovat aika nopeita ja mahdottomia ostamaan tavaraa, varsinkin näin aleaikoina. Lähdin siis etsimään takkia, jota en sitten kuitenkaan löytynyt, vaan mukaani tarttui

Adidaksen verkkatakki, josta oon jo pitkään unelmoinut

Vero modasta shortsit -50%


Ja h&m:ltä musta perus pitkähihainen, uskomatonta kyllä en vielä sellaista omista

ja varasin vero modassa ihanat korkeavyötäröiset mustat housut, joissa vetoketju takana. Pukki nimittäin toi sinne lahjakortin niin ajattelin käyttää sen niihin, kun normaalihintaiset olivat kuitenkin vielä.
Muuta en löytänyt, enkä oikein jaksanut etsiäkään, sillä olin suoraan töistä tulleena aika nuutunut näky ja nuutunut oli olokin, varsinkin, kun en ahtaanpaikankammoisena muutenkaan välitä paikoista, joissa on ahdasta, paljon ihmisiä tai varsinkaan ärtyneitä agrressiivisia himoshoppaajia, jotka rynnivät saadakseen parhaat palat. Eikä kovin mistään kokojakaan tosiaan ollut..
Kotona tein salaattia ja siivoilin vähän ja muuta turhaa, muistin vasta äsken että huivista ois voinu kuvia ottaa, kohta on toinenkin jo valmis, ja nappasin sitten pari loistokasta yksilöä (huomatkaa sarkasmi) näin niinkun kummempia suunnittelematta/yrittämättä eli siis plörinäksi (onko ees sana?) koko homma jo heti alkuun ja ihme teinikuvia kehiin.

 iu, duckface ?

Nyt ajattelin vielä ennen kun nukkumatti tulee, niin laatia sen listan, mitä aion ensi vuonna tehdä/saavuttaa. Ja ehkä keksiä, mitä seuraa jos ne eivät toteudu, vai tarvitseeko siitä mitään seurata, jos muuten vaan haluan ne saavuttaa. Uusi vuosi on jo lähellä ja suunnitelmatkin alkaa olla ainakin osittain jo selvillä.
Jospa tällä kertaa sais kameran matkaan, ja vielä muistikortinkin, ettei käy niinkuin Hannan pikkujouluissa, että oli kamera, hieno objektiivi ja salama, vaan missä on muistikorttti hmm... en jättänyt ainakaan koneeseen kiinni -.- se siitä kuvaajanhommasta sitten. Parempi onni ensi kerralla!

 Sain muuten joululahjaksi myös jotain, jota olen jo piiiitkään toivonut, nimittäin Niko teki minulle biisin, ja sitä voi herkistellä tästä linkistä: NDM - Kuule -minä ainakin herkistelin :')
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti