torstai 12. tammikuuta 2012

bacon and eggs
Tällaisten asioiden parissa on muun muassa muutama päivä vierähtänyt, eli julmetusti kouluhommia, hyvvää ja terveellistä ruokaa ja sit ois tommone turjake, joka ehkä piiikkusen kaipais trimmausta... Karppaus on sujunut ja pitänyt hyvin, ei yhtään repsahduksia, tai no yhden piparin söin, mutta kun ei ollu muuta ruokaa sillä hetkellä ja oli ruoka aika... mutta muuten kyllä on sujunu hyvin ja on kyllä tosi hyviä ruokia ollu mitä oon tehny. Ja kyllä sen olossakin ja kropassa huomaa näinkin lyhyellä aika välillä, että on ylimääräset hiilarit jättäny pois. Ei turvota, vaan olo on kevyt ja syömisen jälkeen ei tuu väsyny "koko illan ruokalepo" -olo. Suosittelen!
Ja koska olokin on virkeämpi, on tullut liikuttuakin normaalia enemmän, kun jaksaa nostaa sen perseen sohvalta jossittelun sijaan. Tänään kävin tekemässä ~1h15min kuntosalitreenin, oli kiva pitkästä aikaa vaikka kuulokkeet unohtu kotia eikä kaveria lähteny mukaan.
Nyt pitäis sit ruveta pakkaamaan, kun huomenna suuntana on Kuusamo ja vietetään viikonloppu sukulaisien kanssa lasketellen, hiihtäen ja oleskellen mökillä. Oho, kello on jo paljon, täytyy rientää, huomenna on liiian aikainen herätys!
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti