sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Stay where you are, Please don't break my heart


Tämä viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä. Perjantaina päätin yllättää äidin hyvällä ruualla ja myöhäisillä synttärilahjoilla, sillä minä kurja unohdin äitini syntymäpäivän ja siitä tuli niin huono omatunto. Hannun kanssa loihdimme maittavan illallisen, ja kun äiti tuli kotiin syötiin, juotiin ja jälkiruuaksi oli minun tekemä amatöörikakku. Kohta näette siitä kuvan, ja se oli jotenkin hellyttävän näköinen, juuri sellainen lapselta äidille -kakku, en kuitenkaan menisi tuolla kehuskelemaan.. Mahat täynnä hyvää ruokaa katsottiin The voice of Finlandia. Kertokaahan, miksi siinä jotkut bimbot pääsee jatkoon keskiverto-idols esityksellä, mutta sitten joitakin oikeasti hyviä massasta erottuvia passitetaan kotiin? Epäreilua! Ens viikolla siellä on sitten Kainuun poeka kokeilemassa onneaan, saas nähdä saako sekin lähtöpassit heti kättelyssä. Ja aika kiivas puheenaihe myös meidän ruokapöydässä oli presidentinvaalit, jotka ovat aiheuttaneet kyllä mielestäni jo kohta liikaa älämölöä mediassa ja ihmisten keskuudessa, kun jotkut poistavat kavereitaan sen vuoksi että kannattaa eri henkilöä. OK?. En ihan tajua, miksi tästä nyt näin iso numero tehään, entä sitten jos toinen ehdokas on homo, ei se minun mielestäni siitä huonompaa ehdokasta tee. Itse asiassa, pienempi paha se Haavisto on kuin Niinistö. Piste.
Lauantai sujui yhtä rauhallisissa merkeissä, kävin salilla noin tunnin treenin tekemässä ja sen jälkeen sitten kotia tekemään kanasalaattia. Niko laittoikin meille romanttisen illallisen kera kynttilöiden ja viinin. Ja taas loppuillan ohjelma olikin sitten sohvalla istuskelu, kun töllöstä tuli Putous ja Tyttö joka leikki tulella osa 2.
Tänään herättiin ajoissa siivoamaan, kävin Fanin kanssa metsässä lenkillä ja kuvailemassa, ja yritin edes hetken tehdä kouluhommia, pian se taas kuitenkin ajautui siihen että löysinkin itseni Mangan luota kahvittelemasta.. Eli aika perus löhöilyä, pahoittelen ettei ollut oikein mitään mielenkiintoista.


Nyt jos vaikka vähän katselisi kämppiä netistä, vaikka eihän se muutto ole vielä hetkeen käsillä, eikä kaupunkikaan varma, mutta saahan sitä haaveilla, vai mitä?
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti