sunnuntai 12. helmikuuta 2012

don't stop believing

Sunday, and I just wanna stay in bed. Mukava viikonloppu takana, tosin pientä hiusten katkeilua aiheuttaa edelleen ne kouluhommat, kun ei millään pysy aikataulussa.. Aina keksii jotain parempaa tekemistä. Ehkä musta ei oo yliopisto-opiskelijaksi? Oon liika vätys. Enkä välillä tajua miks kaikki pitää niin vaikeesti selittää, kun voi ajatella yksinkertaisemmin. Mutta asiasta kukkaruukkuun, perjantaina oli Jennin kakskymppiset ja niitä juhlistettiin tyttöporukalla, oli mukava nähdä niitäkin joita harvoin näkee tai ei ollenkaan:)

tällaisella asulla olin liikkeelläPitää kysellä paikan päällä otetuista kuvista, että mitä saa julkaista vai saako mitään niin niitä kuvia ehkä luvassa myöhemmin, tai ei:D Lauantai menikin sitten voimia keräillessä peittoon kääriytyneenä, viihteenä Pilvilinna joka romahti -leffa höystettynä hyvällä ruualla...

Tänään olikin sitten vähän erikoinen päivä, kun Nikolle tuli tänne kuvauspoppoo ja toinen musiikkivideo-projekti pyörähti käyntiin. Jouduin siis olemaan keittiössä evakossa kouluhommien parissa sillä aikaa. Video tulee siis sille rakkausbiisille, jonka aiemmin tänne linkkasin ja tässä olisi making of video tältä päivältä. Lyhyestä virsi kaunis vai miten se oli. Myöhemmin lisää tästä projektista.


p.s. lähtöön 10 päiväää! :-----) sitten pääsen ratsastamaan norsulla
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti