keskiviikko 8. helmikuuta 2012

My heart pumps rhythm, my soul is the melody

Hellurei ja hellät tunteet! Anteeksi tahaton hiljaiselo. Maanantai meni liikunnan merkeissä, kun combatin jälkeen suostuttelin Nikon ja Jimin mun kanssa luisteleen, ku eskarissa alkaa kohta luistelut enkä ole tänä talvena luistellut lainkaan ja on hankala olla opena jos itellä on vähä hutera ja epävarma fiilis. Eilisen pakersin kouluhommia. Tämän hetkistä tilannetta kuvaa hyvin se, että mulla on nyt 3 kurssia "päällekkäin", kun on edellisistä tehtävät vielä kesken kun uudet kurssit alkaa... Että näillä mennään, mukava ja rentouttava viikonloppu siis tiedossa esseiden ja luentojen parissa. 

Viime perjantaina kiertelin pitkästä aikaa kaupungilla ja mukaan tarttui ale paita KappAhlista ja housut h&m, enkä oo niistäkään kuvia kerenny laitella! Muutoksena myös se, että piti ottaa pidennykset pois, kun reissu lähestyy, enkä halua semmosta reuhkaa hiostamaan +32c helteessä, enkä usko että tukkakaan olisi kiittänyt paahteesta ym. rasitteesta. Laitellaan takaisin ne kunhan palaillaan takaisin tänne pakkasen puolelle, ja suunnitelmissa olisi muutakin muutosta tukkahommissa (millonpa mulla ei olisi...)! Vähän on outoa ja oma tukka tuntuu hirrrveeen lyhyeltä (ahdistus!).

 
äitin pikku murmeliki änkesi kuvaan <3!


Tänään käytiin katsomassa Saapasjalkakissa 3D-leffa, ja saihan sitä taas nauraa! Ihana elokuva, ja Nikon kans mietittiin, että aika paljon aikuisille suunnattua läppää. MIAU!

 

Huomenna on henkilökuntailta töiden jälkeen, joten huominen menee töiden parissa, palaillaan siis lähempänä viikonloppua kun kiirettä meinaa pitää:(
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti