maanantai 26. maaliskuuta 2012

be the change you want to see in the world

Jeei, tänään mulla oli odotettu vapaapäivä, jonka käytin erittäin tehokkasti shoppaillen ja siivoten. Levitin kirjaimellisesti kaikkien kaappien ja laatikkojen sisällöt vuorollaan lattialle ja monta roskapussillista meni suoraan kaatopaikalle, ja vielä suurempi kasa menee kirppikselle.
Kerrankin päätin raa'asti laittaa pois kaiken mitä en käytä. Tai ainahan mä muka niin oon päättäny
ku kirppikselle oon ollu vaatteita viemässä, mutta todellisuus on taas se, että puolet kaapissani olevista rytkyistä on sellaisia joita en käytä "mutta voisin joskus käyttää". Myönnän ja tiedostan, että minulla on paljon (liikaakin) vaatteita, ja päätin laittaa myös ne "ihan kivatkin" menemään. Jos ja toivottavasti kesällä on edessä muutto, en halua kantaa turhan suurta määrää vaatteita mukanani, ja kun noita on niin paljon niin mihin ne kaikki mahtuu? Vaatehuone olisi siis tulevassa kämpässäni ykkösjuttu! Esimerkiksi t-paidat on aina ollu mulle pieni pahe: haalin hienoja paitoja (esim. zoo york -kausi oli jokunen vuosi takaperin), mutta en koskaan saa oikein aikaiseksi käytettyä niitä. Nyt puolet t-paidoista menikin sitten kirpputorille, vaikka ne ovatkin hienoja. Kirppiskassiin päätyi myös leffoja, cd-levyjä, kirjoja, kenkiä ja laukkuja. Käykäähän valkkaamassa itellenne parhaat sitten Vanhasta Aitasta 13.-20.4! Oiskohan paikka ollu 37.. Nooo, siihen on vielä aikaa:D

Jäljelle jääneitä tavaroita yritin organisoida järkevästi laatikkoihin tai muuten siististi, eikä niin kuin yleensä mun kaikki tavarat ja koko elämä on: aina hujan hajan ja suurinosa koristaa lattiaa. Tätä organisointia helpottaakseni, suuntasin aamusta kaupungille, tarkoituksena ostaa laatikoita ja koreja. Mukaan tarttui vähän muutakin kaikkea tarpeellista (hupsis!), kun eksyin vaatekauppoihin kevät takin toivossa.
Olen halunnut monesti ostaa kukkia piristämään kämpän ilmettä, mutta ollaan Nikon kanssa muutamaan otteeseen jo todettu, ettei meillä kukat säily. Van tämäpä säilyy! (huom. se on muovikukka..)


Laatikoita/koreja tuli ostettua sitten yhteensä 6 ja kaikki meni kyllä käyttöön, vielä askartelutarvikkeille jäin kaipaamaan yhtä! No, sitä kaipaamaani takkia ei löytynyt, mutta en yksinkertaisesti voinut olla ostamatta näitä ihanuuksia! Oli ihan pakko kokeilla heti tätä paitaa, ja se on niin keväisen värikäs, että olo oli heti niin pirteä. (Huomatkaa, että mukaan tarttui taas t-paitoja...) Kesä oli ainakin hetken jo niin lähellä!
Tämä kirppiskasa vain kasvoi kasvamistaan...


 Kaappien siivoamisen jälkeen sisustin sitten vielä vähän kotiakin, kun sai turhat koristeet pöydiltä laatikkoon. Less is more ja yksinkertaisuus on valttia.
Toivottavasti muillakin on ollut mukava päivä, minä jatkan vapaasta nauttimista vielä huomennakin, vaikkakin vähän tylsemmissä merkeissä, kun pitää alkaa valmistautua torstain tenttiin. Jospa sitä mahtuu jotain mukavaakin johonkin väliin:---)

ps. voisko joku insinööri tulla apuun, kun me ei voida katsoa enää telkkaria jos netti on päällä? Tai siis se ei niinku toimi. Eikä Fanin trimmeri, ja se näyttää nyt ihan snautserilta. Please help!
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti