sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

frontside ollie

on muuten erittäin liian kamalan usein soitettu ja kuultu biisi. Töissä robintäyteinen viikko, kun joka päivä joku laulaa sitä ja sitten se jää itselläkin soimaan loppupäiväksi päähän. "hei laaaaainaa, kundi sun lautaaaaaaa"

Tännekin päin Suomea on tullut kevät!:) Ei ollut yhtään niin masentavaa tulla takaisin, kun aurinko paistaa ja ei hirmupakkasetkaan enää kiusaa. Saa pistää kivoja vaatteita päälle.
Tänään on Fanin 1v synttäripäivä. Aika menee ihan liian nopeasti. Se on jo niin iso tyttö, vaikka vastahan me se uuteen kotiin haettiin:) Näin kevään edetessä myöskin omat synttärit lähestyy, niitä olisi nyt ilmeisesti tarkoitus juhlia täällä ja Tampereella, kun vihdoin pääsen Terhin nurkkiin majailemaan! Kotona haluaisin pitää synttäreinä jotkut teemabileet pitkästä aikaa. Ideoita? Naamiaiset ja väriteemat on ainaki käyty jo läpi. Ite tykkäisin toogabileistä, mutta en tiedä kuinka monen saisin siihen innostumaan :D

Minun pitäisi tehdä kevätsiivous, sillä olen tullut siihen tulokseen, että meidän kämpässä on liikaa turhaa tavaraa. Onneksi kohta on pidennetty viikonloppu vapaata, niin on monta päivää aikaa siivoamiselle! Voisko joku ottaa nyt mun kanssa kirppispaikan? Halluun eroon tästä turhuudesta. Ja ehkä pienenä taka-ajatuksena on se, että sitten voisi ostaa jotain uutta tilalle... :---)

Minulla ei nyt jotenkin toimi aivot, syntyy vain tällaista hajanaista tekstiä, siksi tällainen postaus.
Siihen voi olla syynä että kävin eilen ja perjantaina baarissa tappamassa aivosoluja.
Mutta laitan tämän kuitenkin väsymyksen piikkiin.

Kun lumet alkaa sulamaan, rupee heti oottaa kesää ja suunnitella mitä kaikkea sitä tekis. Lupaukseni mukaan aion olla lomalla koko kesän. Kesäkuussa onkin pääsykokeita ja muuta ja heinäkuussa onkin muuta ajateltavaa. En malta oottaa, että saan Summer upin liput hyppysiini, sillä sinne tulee true-räppivuosieni idoli kapasiteettiyksikkö! Vuodatin monta veristä kyyneltä, kun vihdoin pääsin pipefesteille, niin ne päättivätkin hajota, enkä siis koskaan päässyt näkemään lempiartistiani. Nyt on siis pakko mennä herättelemään muistoja, vaikka hiphop vuodet ovat jo takana päin. Ja jos vain lippuja riittäisi niin voisin myös lähteä Weekend festivaleille.

Mulla on ollu tänä viikonloppuna semmosia asukokonaisuuksia joista oon tykänny ihan sikana ja vain yhdestä muistin ottaa kuvan (hyvä minä!). Oon jotenkin unohtanut tämän blogin olemassa olon hetkeksi. Ja vähän kaikkea muutakin olennaista on jääny tekemättä. No kuitenkin, tämä ihanan värinen bleiseri tarttui H&M:ltä mukaan ennen reissuun lähtöä.


Myös blogilla taisi tulla nyt vuosi täyteen, sillä noin vuosi takaperin rustailin tänne kirjoitusstressi tuskissani ja hehkutin että jee meille tulee koira:D yli 8000 kävijää kertoo sen, että homma kyllä kans jatkuu!:)

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti