tiistai 6. maaliskuuta 2012

welcome to the jungle

Sawadee ka! Täällä on kyllä lämpöä riittänyt, thaimaalaistenkin mielestä on kuulema tämä kuuma sateinen kausi alkanut liian aikaisin. Onneksi sateet sattuvat myöhäiseen iltaan, niin eivät ole kyllä meidän lomailua pahemmin haitanneet. Kuvia on räpsitty mahdollisimman paljon ja tällaista ollaan touhuttu tällä kertaa:


välillä vähän kansainvälistäkin ruokaa, kyllä sitä riisiinkin kyllästyy..
Nikon uusi lempparipaitakävin manikyyrissa


kunnet laitettuna ja uus jumpsuitti päällä hotellin cocktailkutsuilla


 


lauantaina käytiin elefanttisafarilla, ja retki alkoi thaimaalaisella teellä ja kahvilla kera kookospannukakkujen, nam!


Saatiin tietoa riisinviljelystä ja monesta muusta asioista, selvisi mm. syy myös siihen miksi hotellin patjat ovat niin kovia: ne täytetään kookospähkinän kuiduilla tai jollain. Tiedämme nyt kaiken riisistä, kookoksista ja kumipuista. Voi kuulostaa tylsältä retkeltä, mut oli kyllä melkoinen elämys. Päästiin myös "vesipuhveli-tuktuk" ajelulle!
norsu esitys, jossa norsut mm maalasivat ja pelasivat jalkapalloa


ja retki huipentui norsuratsastukseen, tässä meidän norsu ja kuski!
meidän kamut kerkesi karata, mutta saatiin kuva toisen norsun kanssa. En tienny että ne on niin karvaisia..
kävimme jo aiemmin FantaSea Showssa Kamala Beachilla, jota voin kyllä suositella kaikille Thaimaassa kävijöille. Oli kyllä rahanarvoinen show karnevaaleine kaikkineen, vaikka vähän viime tippaan saavuttiin. Niko voitti mulle elokuvamaisesti pallon heitosta söpön apinan, jonka nimesimme Ukkeliksi.


 uusi panta, uusi laukku ja uusi koru, lähdössä ties minne! Kaikkee ihanaa on tullu ostettua, pitänee kotosalla sit päivitellä että mitä kaikkea. Tuliaisiakin on matkalaukkuun jo pakattu, älkää huoliko;)tässä näette kuinka paljon tykkään nuista aalloista..reggaebaarissa syömässä ja drinksuilla! näköalakaan ei oo pahempi, yllä oleva myös kyseisestä paikastaNäissä tunnelmissa täällä päin maapalloa. Tuntuu etten oo ees ruskee, saa nähä sit Suomessa miten tummaksi sitä ittensä tuntee. Huomenna snorklausreissu, sit vähä erikoisempi päivä josta saatte kuulla myöhemmin ja sitten onkin jo lähtöpäivä! Meni kyllä nopeesti nää kaks viikkoa, en kyllä tiedä oisinko jaksanu kolmatta, sillä alkaa tää ainainen kuumuus olla jo aika tukalaa, ja onhan se jo ikävä kaikkia ja varsinkin Fania;< Inhottaa vaan, kun joutuu sitten taas toppaamaan niin paljon vaatetta päälle, eikä saa kivoja kesähepeneitä pitää. Noo, kesähän on vasta tulossa, sitä odotellessa sitten:)

Nähdään pian, esikerran kuulette luultavasti kuulumisia, kun olen jo siellä pohjosen puolella!


eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti