lauantai 31. maaliskuuta 2012

you look so sad, maybe you should buy a happy meal

Vihdoin viimeinen tentti ohi, enää kaksi isompaa esseetehtävää, joilla on deadline toukokuun loppuun. Tosin, VAKAVA materiaali julkaistiin ja sen parissa kuluukin seuraava kuukausi varmaan aika tiiviisti.. Se siitä helpotuksesta..
Eilen oli mahtava päivä, kun meillä oli työporukan yhteinen liikuntailtapäivä/virkistysilta, joka alkoi naurujoogan parissa. Varsinaisesta joogastahan se oli kyllä kaukana, mutta enpä oo varmaan ikinä nauranu niin paljon! Mennessäni olin vähän epäileväinen: minä kun en osaa nauraa tekonaurua, niin tuleeko siitä nauramisesta nyt sitten mitään. Mutta kun oli tuttu porukka niin naurusta ei meinannut kyllä tulla loppua. Siinä sitten vatsalihakset krampissa siirryttiin Balancen saunatiloihin, jossa syötiin, saunottiin ja vietettiin iltaa. Voi että minulla tulee ikävä näitä ihania ihmisiä<3 harvoin pääsee tällaiseen työyhteisöön. Kiitos:) Ilta jatkui Hospodan kautta Onnelaan ja siellä loppuilta sitten menikin joratessa Ibizabileissä. Oli vaan vähän aggressiivista meininkiä, ku joku tönäsi mut suoraan dj-pöydän alle, ja kaaduin portaikon päälle. AUTS! Kuultiin sitten että siellä on joku arvonta että voi voittaa lipun Ibizalle ja aggressiivisuuden syy selvisi. Toivottavasti tönijä ei lippua voittanut. Peppuani koristaa nyt nyrkin kokoinen kipeä mustelma, ottaisin kuvan jos se ei olisi takamuksessani. Hirrrrveen nätti.
Tuttuun tapaan nämä baarin jälkeiset päivät menee sitten aikalailla maatessa, joten tästä päivästä ei sen kummempaa kerrottavaa ole. Harmittaa, kun Maijan synttärit oli eilen 96:ssa, ja itse olin eri baarissa vaikka tarkoitus oli eri. Muuten oli kyllä mukavaa, ja jospa voin hyvittää sen Maijalle jotenkin:)

Nyt en keksikään sitten oikein muuta sanottavaa. Kuviakaan ei ole tullut otettua. Mutta Onnelan sivuilla oli kuva jossa minäkin itseäni edustan. Sen voit nähdä tästä. Eve kiittää ja kuittaa tältä päivältä.

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti