keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

aurinko paistaa ja lunta sataa, taitaa tulla takatalvi

Minne hävisi kaunis kevät? Räntää, lunta ja rakeita, sohjoa, kuraa ja lisää lunta. Miksiiiii? Sitä paljon hehkuttamaani kevätfiilistä on koeteltu tässä muutaman päivän aikana ihan urakalla muutenkin kun sään suhteen. Perjantai 13. ei vaikuttanut epäonniselta, sitä se tosin oli kun lauantai aamuna huomasin, että lukusuunnitelmaa on hankala toteuttaa jos pääsykoemateriaali on töissä.. Noh, onneksi päivän pelastajana oli työkaverini, joka toi sen minulle (päiväkoti on siis lauantaisin kiinni, niin todennäköisempää oisi ollut että olisin saanut materiaalin vasta maanantaina). Pääsin siis lukemaan. Noh, sunnuntai aamuna sairastuin mahatautiin, eli lukeminen ei oikein onnistunut sinäkään päivänä. Maanantai meni toipuessa, yritin vähän lukea. Btw, maanantai oli minun ansaittu vapaapääiväni ja se meni sairastaessa.. Tiistaina olin myöhästyä töistä, tänä aamuna äiti pisti auton hetkeksi parkkiin niin hyvin, että se hetken kuluttua lähti valumaan suoraan minun autoa kohti.. Onneksi oltiin nopeita, ja selvittiin säikähdyksellä. Mutta kuitenkin, joku suurempi voima yrittää siis pitää minut ja pääsykoemateriaalin erillä toisistaan. Huhhu. Että tällasta. On ollu tosiaan sit vähä kiirettä lukea, enkä ole päässyt tänne viisaita ajatuksiani rustailemaan. Nytkin voisin lukea. Tai siivota.

Niin paljon olisi tehtävää, mutta niin vähän aikaa. Tulevana perjantaina juhlin pienimuotoisesti kakskymppisiä, ja olisi kiva jos koti olisi siisti ja leipoakin voisi. Koti on kuin pommin jäljiltä, lukemiseenkin pitäisi olla aikaa ja nyt on jo keskiviikko? Ei mitään kiirettä. Tällaisissa tilanteissa (ja monissa muissa) tykkään ajatusta helpottaakseni laatia listoja, tässä tapauksessa To do list:in (kauppaan mennessä ostoslistakin on ehdoton jos sieltä jotain järkevää halajaa..). Lista vaikutti lyhykäisyydessään tältä hienoine töherryksineen:

siivoa keittiö
tiskaa
moppaa
siivoa makkari vaatteista ja muusta roinasta
leivo,leivo,leivo
kokkaa, kokkaa, kokkaa
lue, lue, lue
osta alkomahoolia
tsekkaa singstar

Eli tekemistä riittää, onneksi aloitin siivoamisen jo eilen niin lista ei ole niiiiin pitkä. Nyt voisin aloittaa vaikka tosta keittiön siivoamisesta, joten adios, synttärikuvia sitten seuraavaksi postailen, katotaan montako ryppyä lisää oon saanu!


lauantaina herkuteltiin ja katsottiin leffaa
PS. MUISTAKAA KÄYDÄ KIRPPUTORI VANHASSA-AITASSA OSTAMASSA LOOSSI 37 TYHJÄKSI, PERJANTAINA VIIMEINEN PÄIVÄ!!:)
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti