keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

mieleni heikko ja tylsistynyt, etsi oikotietä kevääseen

Oon tässä kahtena päivänä jo tullu tänne kirjottaa, mutta unohtanu mitä kirjottaa. No pääsiäinen oli ja meni, thank god! Oli kyllä hauska ja mielenkiintoinen pidennetty viikonloppu : D nyt paluu arkeen töiden ja etenkin pääsykokeisiin lukemisen merkeissä. Ens viikolla ois ne kauan jännitetyt kakskymppiset, ja nyt mietityttää jaksaako niitäki vielä juhlia. Seuraavana viikonloppuna lähdetään kuitenkin sitten Tampereelle juhlimaan Terhin kakskymppisiä ni siinähä ne menis samalla -ja paremmissa maisemissa! Katsotaan.. Ehkä en ensi viikon lauantaina uskalla edes nousta sängystä. Ties kuinka monta ryppyä sitä yön aikana on tullu.

Oon ihan liian rakastunut aurinkoon, ja oon kohta varmaan kuumeessa kun haaveilen kevyemmästä vaatetuksesta vaikka lämpötila ei ehkä vastaa sit miten kivalta ulkona näyttää. Lauantaina olin rohkea, ja shortsien kanssa jalkaan meni ihonväriset ohuet sukkikset! Tule kesä, tule jo!


Tänään ei ollut yhtään kevätfiilis, kun tuntui että sängystäkin tuli noustua väärällä jalalla, mutta tää kuvastaa aika hyvin viimepäivien fiilistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti