maanantai 23. huhtikuuta 2012

monday

Hyvä mieli jatkuu, tänään oli nimittäin vapaapäivä, jonka käytin lukemiseen, kasvohoitoon, juoksulenkkiin, hyvään ruokaan ja shoppailuun. Eli voisiko paremmin ollakkaan? Aamu starttasi hyvällä aamupalalla, jolla jaksoikin pitkään!sattui siinä pieni haaverikin:(


Kasvohoito oli ihana, ja hyvän mielen tuudittelemana annoin itselleni luvan ostaa jotain kotiin mukaan. Mukaan tarttui edullisesti ihanan värinen kynsilakka ja huulipuna. En oo varmaan koskaan ostanu huulipunaa, mutta kun kosmetologi laittoi sitä huuliini ja tykkäsin kovasti väristä, en voinut vastustaa kiusausta!

 Juoksulenkin jälkeen suihkunraikkaana huulet punattuna! Väri siis ei ole mikään räikeä, joten se sopii oikein hyvin minun tapaksessa arkikäytöönkin. P.s. Ihana ilma!


Koska juoksukärpänen on taas purrut ja lujaa, tulin sitten hankkineeksi juoksutakin ja uudet urheiluliivit. Oli nimittäin aika tukala tunne mustan tuulitakin alla, kun aurinko paistaa ja juoksuvauhti kovenee! Välillä muutakin kuin mustaa ja vähän hengittävämpää. Tosin äiti sitten ilmoitti, että sillä ois ollu mulle ylimääränen juoksutakki, saas nähdä pääseekö tämä sitten käyttöön. On kyl vaikee voittaa tätä, joten veikkaan etten "jaksa" palauttaa tätä;)Sain vihdoinkin käytettyä Pentikin lahjakorttini: kannu, 4 lasia ja 4 kulhoa, näistä on hyvä nauttia omatekoista kesäkannua ja jätskiä;)


Nyt menen kuivaamaan kyyneleeni, Täydellisten naisten jakso pisti ihan tunteikkaaksi. Ja huominen evässalaattikin odottaa valmistustaan. Huomenna suuntaankin Empun kanssa kokeilemaan uutta kuntosalia, saas nähdä mikä fiilis siitä jää!

 eppu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti