sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Rakkaudella katettu

Vaikka uuden auton osto meni myyjän takia puihin, on tämä päivä ollut taas yksi parhaimmista vähään aikaan. Pyysin siis Nikolta syntymäpäivälahjaksi Rakkaudella katettu -ohjelmaa katsottuani samanlaista päivällistä, joka siis koostuisi Nikon valmistamasta ja suunnittelemasta alku-, pää- ja jälkiruuasta. Niko ei siis yleensä kokkaile hirveästi, makaroonilaatikkoa tai pihvienpaistoa lukuunottamatta. Vähän kyllä jännitti mitä sieltä tulee, ei sillä että Niko olisi ihan tumpelo keittiössä, tiedän että se osaisi jos vain tekisi. Tänään sitten sain lueskella pääsykokeisiin ja istuutua sitten valmiiseen pöytään, mikä onkaan parempaa kuin mies keittiössä! Suosittelen muillekkin seurusteleville, että jos mies ei ole yleensä kova kokkailemaan, niin tää on hyvä lahjatoive (paitsi jos mies on kävelevä katastrofi).


Alkuruokana oli tomaattivalkosipuli leipiä, nam!


Pääruokana Nikon nimeämä "Ensi kosketus", eli siis canneloneja. Nimi johtuu siitä,
että olin varmaan ensimmäistä tai toista kertaa Nikon luona kun kokkasimme erittäin epätoivoisesti canneloneja, ja ne ei todellakaan näyttäneet näin hyvältä.Makunautinnon kruunasi erittäin hellyyttävä jätskiannos.
"Siitä ois pitäny tulla banaanisplitti, mutta unohdin ostaa ne banaanit.."


Nyt on maha täynnä ja hymy korvissa, sillä nämä on taas niitä hetkiä, kun muistaa miten ihana poikaystävä minulla on, vaikka sitä ei aina tässä arjen tiimellyksessä muistakaan arvostaa tarpeeksi!<3

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti