perjantai 13. huhtikuuta 2012

second hand

Oikein onnekasta perjantai 13. päivää vaan kaikille mussukoille! Ihan semmosella muistutusluontoisella asialla lähdin kirjottelemaan, että nyt on kirppispaikka Vanhaan Aittaan pystytetty, paikkanumero on 37, pitäkäähän se mielessä ja kääntäkää jo huomenna nokka kohti kirppisshoppailuja! Sieltä löytyy kirjoja, leffoja, xboxin pelejä, rrrraivona vaatteita, kenkiä, laukkuja huiveja, you name it:) Pitäkää varanne, tavaraa menee ja parhaathan viedään ekana;) En kerenny ees täyttää loossia kokonaan kun siellä jo monen monituista asiakasta pyöri, ja tavaraakin kerkesi mennä vaikka kui paljo, huomenna ja maanantaina tavaraa vien varmaan lisää, mut hei, nyt kaikki ostamaan jotain kivaa ja HALVALLA. Tuet iloisen työläisen arkea:) Kiitooos.

Mutta niin, voisihan tässä kuulumisiakin kertoa. Kevätfiilistä pukkaa taas, eilen kävin pienten tahtojentaistojen (mikä se oikee sana on?) jälkeen pitkästä aikaa juoksulenkillä. Jalat oli kyllä ihan maitohapoilla ja siitä sitten suihkun, laittautumisen ja salaatin jälkeen Baroniin katsomaan työkavereiden kuorokeikkaa. Tuli heti sellanen olo et mäki halluun! Olen siis aina tykännyt laulaa, olin yläasteen kuorossa, mut siihen hommaan meni vähän maku. Mut tuo vaikutti tosi kivalta! Ehkä sitten joskus:)

Viikonloppu meneekin sit luultavasti rennoissa merkeissä syventyneenä pääsykoemateriaaliin, mut vannomaan en mee, sitähän ei koskaan tiedä mistä itsensä löytää!
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti