tiistai 8. toukokuuta 2012

älä tyri nyt, älä lyö yli nyt

Hiphei ja trallalllaa, nyt on VAKAVA -koe takana, en tiiä yhtään menikö hyvin vai ihan penkin alle. Sen näkee sitten! Enemmän jännittää, että tuleeko sitä muualle kutsua. Kelpais.. Näin fiksun näköinen kaveri hiippaili Oulun kulmilla tänään


Ja enhän voinut tietenkään olla hyödyntämättä tilaisuutta shoppailla ja mässäillä Raxissa! 
Palkitsin itseni (omasta mielestä tarpeeksi) hyvästä pääsykoemenestyksestä näillä:


Kookenkä


ja löysin vihdoin sen farkkuliivin!  GinatricotEilenkin oli töistä vapaapäivä, jonka aloitin ahkerana kertaamalla materiaalia ja käymällä juoksulenkillä. Jalat kiittää siitä tänään, auts! On sitä taas jotenkin ihan rapakunnossa, vatsalihaksetkin kerenny hävitä olemattomiin. Se siitä kesäkunnosta... Nooh, vielä kerkee. Ehkä. Innostuin myös puunaamaan Fania ja pesun, harjauksen ja föönauksen jälkeen murre näytti tältä


ja tälläinen on lopputulos, tosin kuono pitää vielä ajella koneella, mutta siinä saa olla Niko apuna, ettei tuu taas niitä kaljuja länttejä..


Unohdin laitella kuvia siitä mitä ostin Tampereelta, autosta ei tosin tullu kuvaa otettua...

Voitteko kertoo millä logiikalla ei ollu myös kiveä esim. rakkaus -tekstillä? Kyllä sieltä Hellukka tai Helluna kivi löytyi.. Nämä etsivät vielä paikkaansa, ja haluaisin mielellään lisää.


tennarit -50% Seppälästä


shortsit ja sormus Ginatricotja mistähän nämä korvikset tarttuikaan mukaan... JC?


Tässäpä vielä hirrrmuisen kuvapläjäyksen lisäksi kuvia vielä viikonlopulta


 Kumpa voisinkin sanoa, että nyt voi huokaista helpotuksesta. Pitäisi vielä väsätä kasvatusfilosofian essee ja tutkimuskurssin essee, ja dedline ei olekaan kuin toukokuun puolivälissä... Päätin tosin (omasta normaalista käytösestäni poiketen) etten aio stressata, kerkeen jos kerkeen. Eihän sitä edes tiedä pääsenkö koko kouluun. Jos pääsen, käyn siellä sitten sen kurssin loppuun. Ei se oo niin vakavaa. En tiiä mikä kärpänen mua on purru, ku musta on tullu näin huoleton.. Ei yhtään minun tapaista, mut ihan kiva!

Huoletonna olen kuunnellut melkein nonstoppina Jukka Pojan uutta levyä. Tämä biisi kuvastaa kyllä tämän hetken tuntemuksia: olen kyllästynyt tähän kuolleeseen kylään.


eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti