torstai 3. toukokuuta 2012

tre

Pahoittelen vähän venynyttä hiljaiseloa täällä blogin puolella. Tosiaan, Tampereelta selvitty (hädin tuskin) hengissä ja reissuhan oli aivan mahtava! Just what I needed, pieni irtiotto arjesta. Oon viimeks käyny kyseisessä kaupungissa joskus penskana, jolloin oikeastaan vain Särkänniemi ja Ideapark tuli tutuksi. Noh, mutta alun itkupotkuraivareista selvittyämme, jotka aiheutuivat uuden kaupungin keskustassa säheltämisestä autolla, kun navigaattori ohjaa mm. ajamaan ykssuuntasta väärään suuntaan, rantauduimme Saulin ja Terhin kämppään. Lauantaina käytiin Saulin kanssa vähän katsomassa nähtävyyksiä Kurikassa (lue: haettiin uusi auto) ja shoppailin juoksujalkaa tyttöjen kanssa ennen kuin kaupat kerkesivät mennä kiinni. Illalla juhlittiin Terhin vanhenemista (ja ehkä vähän minunkin) ja suuntana oli Tivoli, jossa oli vähän turhankin kiimaisia miehiä, mutta oikein hyvä meininki Kajaaniin verrattuna. Siihen iltaan sisältyikin sitten monta tarinaa ja kommellusta, joista osaa ei voi edes selittää, sillä oli semmoisia järjettömiä tilanteita, joita ei ehkä voi ymmärtää jos ei ollut paikalla. Tai oikeastaan minä en osaa niitä pukea sanoiksi niin, että ne naurattaisiat teitä yhtä paljon kuin meitä viikonlopun aikana (lue: vatsalihakset krampissa..). Jätetään tämä siis tähän :D Yleensä tällaisessa tilanteessa annan kuvien puhua puolestaan, mutta kuvamateriaalia tuli kovin vähän (paitsi synttärisankarista) ja suurin osa heilahtaneita tai muuten onnistuneita. Yrittäkää päästä kärryille tällaisten otosten siivittämänä:
 

 
Terhi sai meiltä lahjaksi 20:sen sinkkunaisen selviytymispakkauksen, joka sisälsi kaikkea mahdollista erittäin tarpeellista. Tässä itse synttärisankari:


  mie, Aanski ja sumea olkapää? +Rezihaamu taustalla

tarvitseeko tätä edes selittää?

Sunnuntaina käytiin mutka ideaparkissa, josta mun mukaan ei tarttunut kuin puolikas subi. Oishan siellä ollut vaikka mitä ihanaa, mutta kun tämä tolvana yritti niin kovasti etsiä farkkuliiviä, että unohti kaiken muun. Eikä sitä farkkuliiviäkään löytynyt. Damn.

Sitten oli piknikillä hengailua, koomailua ja sen semmosta, ja maanantaina oikein virkein silmin auton rattiin ja suunnaksi Kajaani. Aiheutti lievää masennusta, kun sitä ukaa kun määränpää lähestyi, lähestyi myös kylmyys ja lumen määrä lisääntyi. MISSÄ SE ON SE KESÄ?!?!? Oisin voinu jäähä sinne Tampereelle.

Sauli yritti epätoivoisesti ruokkia lokkiaKajaanin vappu oli yllättäen tapahtumarikas, kun seikkailin ympäri kaupunkia millon missäkin porukassa ja paikassa. Ehkä jäi sellainen Tampere fiilis päälle. Onneksi. Tuli iltakin halvaksi:D

Viikonloppuun tai no tähän pidennettyyn viikonloppuun on siis mahtunut yhtä sun toista, ajatus ei oo ihan ollu kartalla ehkä missään vaiheessa eikä oikeastaan vieläkään kun nyt on pää täynnä räkääää (ah, ihanaa.). Tiistaina on kauan stressaamani pääsykokeet, joten siihen asti varmaan öö luenluenluen ja sitten voisin relata. Tahon juoksulenkille.

Kiitos Terhin, tää biisi on soinu Tampereella olosta saakka, ei siinä ihan hyvä kipale! Seuraavia juhlia odotellessa;)


eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti