maanantai 18. kesäkuuta 2012

paetaan autolla, lähdetään nyt etsimään jotain potkua tähän elämään

Huomenna lähdemme Nikon kanssa ajelemaan Helsinkiin, jossa vietämme pari päivää Nikon enon luona ja torstaina lähtee lento Tukholmaan ja takaisin Kajaaniin tullaan sitten vasta maanantaina. Ei siis hirveesti tartte stressata juhannussuunnitelmien takia. Kiva päästä lomalle lomasta, tai oikeastaan se on vaan tämä Kajaani ja stressi kouluun pääsystä, joista kaipaan lomaa. Tasan KAKSI VIIKKOA, ja saan tietää menikö kumpikaan pääsykoe tarpeeksi hyvin. Odottavan aika on pitkä, ja siksi onkin hyvä keksiä kaikkea mahdollista, ettei ajatukset pyörisi siinä koko ajan.. Tänäänkin soitin yhdestä vuokra ilmoituksesta, saas nähdä tärppääkö.

Ajattelin kirjoittaa tällaisen lyhyen postauksen tässä pakkailujen lomassa, seuraavan kerran sitten maanantaina kera ihanien kuvien ja hirveiden ostosvuorien ;) hahaa, sinne menee mun rahat, mut ei se mitään! No worries. Okei, okei, yritän ostella vaan niitä oikein tarpeellisia ja välttämättömiä juttuja. Niinhän minä aina...

Saas nähdä miten ruostunut kielipääni toimii, on nimittäin aikaa ruotsin opiskelusta saatika sen käyttämisestä.. Vi ses!

 kuvaeppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti