perjantai 15. kesäkuuta 2012

Savonlinna

Nyt oli siis viimein se päivä, jolloin kävin jo kauan sepostamassani Savonlinnassa. Ensimmäistä (mutta ehken viimeistä?) kertaa tallustelin sen keskustaa ympäriinsä, huom! en siis ollut eksynyt, vaan ihan muuten vain Fanin kanssa katseltiin maisemia ja täytyy kyllä todeta, ettei se niin kauhea paikka ollu mitä ehkä mielessäni kuvittelin. Ja tosi kaunista siellä oli. Ai että! En kokenut vielä ihan sitä "kuulun tänne" tunnetta, ennemminkin oli sellainen olo että kaikki tuijotti ku oisin jotenki suuremminki erilainen.

Mentiin siis sinne jo edellisenä iltana ja yövyttiin hotellissa, koska pääsykokeeseen ilmoittautuminen oli klo 8. En jostain syystä edes jännittänyt niin paljoa, ku oli jotenkin niin kiva fiilis. Meillä oli ensin ryhmätilanne ja sitten yksilöhaastattelu, ja mielestäni vedin kyllä molemmat voiton puolelle! Jäi kyllä hirvittävän hyvä fiilis koko reissusta, sain jopa kerrankin haukkujen sijaan kehuja mun "ihanasta" murteesta ja Fanikin sai heti ensimmäisen ihailijan kaupungilla, kun eräs vanhempi nainen tuli sen söpöyttä päivittelemään ja kyselemään rotua ja ikää. Saas nähdä missä sitä syksyllä asustaa :) Tosin haaveet rivi-/luhtitalokaksiosta saan kuulemma savonlinnan kohdalla unohtaa, sillä siellä ei sellaista ole edes vuokralle tarjolla.Ja voiko parempaa ollakaan, kun päivä jatkui Kajaanin päässä grillauksen, hyvän juoman ja seuran sekä aliaksen ja saunomisen parissa! Täydellinen päivä kaikin puolin. Ja ostin paluumatkalla kirjan, ompa ihana päästä lukemaan jotain muuta kuin koulukirjoja, vaikka olihan ne kasvatustieteen opukset tosi mielenkiintoisia..

Minulla oli hirveästi kerrottavaa, kun aiemmin mietin mitä kaikkea pitää kertoa, mutta nyt jotenkin jo väsyttää enkä muista enää mitään hassunhauskaa juttua. Ehkä on siis aika mennä untenmaille katselemaan haavekuvia koulusta ja ihanasta asunnosta.

Good night, sleep tight!
eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti