keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

stockholm

Hejsan! Vihdoinkin pääsen kertomaan teille Tukholman reissusta ja kuvia on paljon:) Kajaaniin tultiin jo maanantaina, mutta ajelttiin suoraan mökkeilemään, eikä internetyhteys ollut ihan vahvimmillaan täällä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? Reissu meni hyvin, oltiin ensin pari päivää Helsingissä ja siitä sitten lennettiin Tukholmaan. Lentohan oli niin lyhyt että enemmän aikaa meni kyllä lentokentällä kuin itse koneessa.


tuima mies ja minä Helsingissä lonkerolla


ei ollut vuosaari kyllä niin hyvä elokuva kuin luulin..


Helsinki-Vantaa lentokentällä oottelemassa täpinöissäänArlandaExpressillä pääsi helposti ihan hotellin viereen, eikä haitannut vaikka makso vähän enemmän kuin bussi, sillä matka kesti monen tunnin sijaan vain 20mintältä näytti hotellihuone

Käytiin shoppailemassa, herkuteltiin, kierreltiin mm vanhan kaupungin puolella kahvittelemassa ja torilta ostamassa mansikoita.


Hotellin ylimmässä kerroksessa oli skybar, josta oli hyvät näkymät koko kaupunkiin
sain sydärin kun näin tämän taideteoksen kulttuuritalon seinässä..ja taas lentokentällä odottelemassaei sitä liian kauaa voi pelleilemättä olla..


Suosittelen Tukholman reissua muuten kun päivä Tukholmassa -risteilyn merkeissä, pääsi vähän paremmin jyvälle koko paikasta. Seuraavaksi haluisin kyllä Lontooseen... Kuka lähtee mukaan?

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti