torstai 26. heinäkuuta 2012

a dream come true

Tampereen ja Savonlinnan reissusta selvitty lähes tulkoon ehjin nahoin, tai olin perillä jo tiistaina, mutta sain tuliaisiksi niin hirveän räkätaudin (teitä varmasti kiinnostaa tietää yksityiskohtineen kaikkineen..), että ei ole oikein edes järki kulkenut ja kuumettakin meinasi välillä nostaa niin en sitten millään viitsinyt alkaa kirjoittamaan, kun ei mitään ketutusta kummempaa olisi tähän tullut.

Mutta niin, Savonlinnan reissu ei mennyt ihan odotetusti, mutta tällä kertaa hyvällä tavalla! Lähtöaamuna (ihan liian aikaisin) tätini soitti ja sanoi löytäneensä minulle kämpän, josta oli jo soittanut ja jos minua kiinnostaa niin pääsisimme katsomaan sitä jo samana iltana. Unenpöpperössä (onpa hassu sana...) kuuntelin, että millainen kämppä olisi kyseessä, ja virkistyin salamana kun tätini luetteli että siinä on myös iso vaatehuone, ei siitä puhelusta varmaan muuta mieleen jäänytkään. En malttanut olla heti soittamatta omistajalle ja asunto kuulosti kokonaisuudessaan aivan täydelliseltä -siinä olisi kaikki mitä olin osannut edes toivoa. Parveke, tilava keittiö, edullinen vuokra, pesukonepaikka, autopaikka, VAATEHUONE... Alku innostuksen jälkeen aloin epäilemään, että jotain tässä nyt on taas kuitenkin vialla tai sitten joku muu kerkeää ottaa sen ennen minua tai jotain muuta käy, että en koskaan pääsisi unelma-asuntooni. Jännitin koko matkan niin että meinasin oksentaa.

Kun vihdoin astuin kämpän ovesta sisään, suuni loksahti auki. Se oli juuri minun näköinen kämppä (jos niin voi sanoa), tiedättekö kun tulee se tunne että TÄÄ ON SE, niin se tunne oli kyllä huipussaan sillä hetkellä. Ja kun omistaja sanoi, että jos asunto minulle vain kelpaisi niin se olisi minun. Olin kuulostanut niin hyvältä vaihtoehdolta puhelimessa, ja tätini oli kehunut minut varmaan maasta taivaaseen, joten omistaja ei ollut luvannut kellekään muulle soittajalle vielä mitään. Kaikesta äimistyneenä totesin, että kirjoitetaan sopimukset vaikka heti! Ja niinhän me tehtiin. Isäni nauroi kun olin koko loppu illan ihan fiiliksissä. MINULLA ON NYT KÄMPPÄ, ja vieläpä ihana sellainen<3

Olisin ottanut jo kuvia, mutta siellä oli vielä asukkaat ja se sisustus ei tuonut kämppää ihan oikeuksiinsa.. Joten kun se on tyhjä ja varsinkin kun se on täynnä minun tavaraa, otan varmaan ihan rrrrraivona kuvia, joten varautukaa ultimatekämppäihkutukseen..

Ainut miinushan siinä on tietenkin se, että pääsen muuttamaan vasta elokuun puolivälissä, joten asun pari viikkoa muuttolaatikoineni äidin luona. On siinä puolensakin, kerkeän nähdä ihmisiä ennen lähtöä, niin ei tunnu sitten niin kauhealta olla kaukana :) 

Tampereen reissu oli sellainen seikkailu, eikä kaikki ole ehkä julkaisukelpoista materiaalia. Tulihan tuolla melkein viikko oltua, tuli käytyä asuntomessuilla, katsottua leffa jos toinenkin ja juhlittua ilta jos toinenkin..


asuntomessuilta sai kivoja ideoita omaan kotiinkaupungissakin tuli pyörittyä ja shoppailtua jalat verillä
darrassa kannattaa ehdottomasti mennä särkänniemeen... 

herkuteltiin


ja juhlittiin ihan kengätkin puhki... en tiennyt että näin voi edes tapahtua!


Tässä näytti tulevankin tätä juttua sen verran, että kerron tästä päivästä ja tampereen ostoksista myöhemmin, siirryn nauttimaan mansikoita ja pakkaamaan viimeiset tavarat laatikoihin.

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti