tiistai 17. heinäkuuta 2012

Muistot muovikasseissa, sydän matkalaukussa / Valmis muuttumaan, vie mut kotiin.Heimoiterve. On ollut taas vaihteeksi vähän haipakkaa, viikonloppuna oli kaverin synssärit (kuvat otettu juuri ennen niihin lähtöä) ja meille tuli pariksi päiväksi kämppimään yksi muuttolinnuista, joka nykyään majailee Espoossa paitsi on nyt kesän Oulussa. Siinä sivussa on pahvilaatikot lisääntyneet ja täyttyneet. Mökilläkin kävin mutkan itikanruokana. En nyt muista, että sanoinko jo, että Fani saakin nyt tulla siihen yksiöön mitä varailtiin ja huomenna suuntaankin Savonlinnaan (taas vaihteeksi) kirjoittamaan sopparia ja kattelemaan että minkäslainen komero sitä on tullu vuokrattua. Ehkä se sitten alkaa tuntua todelta. Lähteminen siis.Siitä lähdenkin sitten suorilta tein (tai kaikkea muuta kuin suoraa tietä) Mikkelistä Tampereelle ihanan terhulini luo lomailemaan! AAaa, I'm so happy:) Sitten seuraavalla viikolla oisi suuntana mahdollisesti Oulu ja ja ja.. Missäs välissä mä pakkaan? Vapaaehtoisia?

Mielessä myllertää jos monen moistakin asiaa. Mutta olen oikeastaan tiivistettynä aika onnellinen. Kaikki alkaa järjestymään ja tulee järjestymään. Saan aloittaa elämän siellä ihan puhtaalta pöydältä. Sitä oon oottanu ehkä eniten. Täällä Kajaanissa tuntee kaikki, on niin hyviä kuin huonojakin muistoja ja jokaisesta paikasta tulee jotain mieleen ja on ihmisiä joita saa oikein vältellä mielipahan välttämiseksi ja ihmisiä joita tulee hirmuinen ikävä mutta tietää, että sitten on ihanaa kun nähdään taas pitkän ajan jälkeen eikä mikään ole muuttunut mihinkään. Olen elänyt täällä koko tähän astisen elämäni, ja asiat joita olen tehnyt ja sanottu tekevän määrittävät aika paljon sitä kuka olen ja mitä minusta ajatellaan. Savonlinnassa millään tällä ei ole mitään väliä, millään mitä minusta on ajateltu, millään mikä painaa mieltä tai estää minua olemasta oma itseni kaikissa tilanteissa ja paikoissa. Pääsen vihdoin eroon Kajaanin kahleista, ihana vapaus!

Enkä usko, että viihdyn opiskeluaikaa pitempään Savonlinnassakaan, mutta se on hyvä alku. Viime vuonna vielä mietin uskallanko koskaan lähteä täältä. Olen paljon viisaampi kuin viime vuonna.Näin vuoden ollessa yli puolivälin, tuli mieleeni uutena vuotena tekemäni lupaukset ja mietin, että voisin tarkistaa missä ollaan menossa. Minulla oli siis jopa 12 uuden vuoden lupausta, joista väh. 10 tulisi olla toteutettuna vuoden loppuun mennessä.[x] olen koko kesän lomalla
[x] matkustan ainakin kahteen eri maahan (kolmas olisi jo suunnitelmissa..)
[x] pääsen opiskelemaan
[kohta] muutan pois Kajaanista
[kohta tehty!] luen vihdoin jonkun muun kirjan kuin kouluun/opiskeluun liittyvän kirjan
      (enää vähän jäljellä, veikkaan että junamatkalla tulee luettua)

Ainakin nämä minä rastisin jo tehdyiksi. Katsellaan sitten vuoden päätteeksi josko muutkin tulisi täytettyä!:)
Jos joku ihmettelee tuota vammakättä kuvissa, niin testailin vihdoin sitä kaukosäädintä ja hirvittävän huonsti se ottaa signaalia, mutta harjoitellaan miten saadaan yhteistyö toimimaan niin että lopputuloskin olisi tyydyttävä.

Ja TAAAAS pakkaushommiin, puss ;)


eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti