torstai 30. elokuuta 2012

home sweet home

Vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille kämppäni kaikessa ihanuudessaan:) ensimmäinen "virallinen" yö uudessa kodissa Fanin kanssa takana ja aamulla lähti Fanilla semmoset rallit päälle, että sekin taitaa alkaa kotiutumaan tänne! Yksinjääminen tuottaa tosin vielä ongelmia, mutta eiköhän siitä päästä harjottelun kanssa yli ennen minun koulun alkua.

Mutta aloitetaanpas nyt tämä olennaisin osa, eli esittelykierros minun kotiini!

eteinen
keittiöolohuone ja parvekemakkari
kylppäripakollinen vaatehuone kuvaJa tietenkin parhaimman kuvan saatte, kun tulette käymään! Muutama hienosäätö on vielä tekemättä, kuten varmaan huomasitte ettei esimerkiksi valokuvakehyksissä ole vielä kuvia ja muutama tavara hakee vielä paikkaansa. Vähän niinkuin mekin.. mutta kyllä tämä tästä.

Minulla on erittäin paha tapa ajatella liikaa mitä muut ajattelevat ja se rajoittaa ja masentaa elämääni jonkin verran ellei jopa paljonkin. Koko aamun olen yrittänyt hokea päässäni, että NYT aloitat elämän, jossa et ajattele koko ajan mitä muut ajattelee, vaan keskityt elämiseen. Kaiken turhan murehtiminen vie vain turhaa energiaa. Oli muiden mielipide mikä tahansa, tiedät itse millainen olet ja lähimmät ihmisesi tietävät sen vielä paremmin. UNOHDA kaikki turha mielipaha. ELÄ. Anna muiden murehtia ja juoruta turhia, jos siihen haluavat elämänsä haaskata.

Löysin jonkun liirumlaarum artikkelin, jossa lueteltiin 15 asiaa, joista tulisi luopua ollakseen onnellinen. Tunnistin itseni monesta paheesta. Päätin, että nyt yritän karsia näitä ja katsotan josko se onni siellä ovella koputtelisi. Tai ainakin parempi mieli ja sisäinen hyvä olo. Artikkelin voit lukea tästä.

Nyt täytyy mennä tarkistamaan makaako parvekkeellamme nyt kuollut lintu, kun kuulosti siltä että joku kopsahti ikkunaan. Palaillaan, weekend kuvat odottelevat edelleen julkaisuaan!:) ja ne blogin muutokset joista puhuin, ovat vielä työn alla.. Nytpä sitä onkin sitten muutama päivä vain aikaa, ja maanantaina koulunpenkille. Jännittää!

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti