sunnuntai 16. syyskuuta 2012

back to the 80's

Hupsista, venähti vähän tämä kuulumisien laitto, on nimittäin ollut tapahtumarikas ja rankka viikko! Tiistaina fuksiaiset, jotka oli kyllä aivan mahtavat! Check this out, teemanahan oli siis kasari/rock/neonvärit ja en tiiä oonko tuntenut itteeni ikinä noin hemaisevaksi.

Torstaina oli Lehtiä Ilosaaressa -festarit Joensuussa, jossa esiintyi Raappana, Disco Ensemble ja Chisu. Valmiiksi rättiväsyneenä ei fiilis ihan kattoon noussut, onneksi chisun keikka oli niin ihana, että oisin maksanut lipun vaikka vain nähdäkseni sen! Perjantai aamuna melkein samoilla silmillä (4h yöunilla..) Kajaaniin. Muut päivät näiden päivien välissä ja niiden jälkeen menikin sitten vähän nuutuneissa merkeissä. Nyt ollankin Fanin kanssa Savonlinnassa, ja muutaman päivän ajan keskityn ihan vain koulunkäyntiin ja torstaina suuntaan jälleen Kajaaniin, sillä ihana teehuli saapuu sinne Tampereelta, joten tällaistahan ei voi missata!

Pahoittelen instagrammilla otettujen kuvien laatua, en ymmärrä miksi se aina yrittää mustata koko kuvan! Mulla oli tarkoitus kirjoitella vähän pitemmästi, mutta tällä viikolla on taidettu tappaa liian monta aivosolua eikä nyt vaan niinku ajatus kulje. Vielä minä tässä hommassa ryhdistäydyn! :D

eppu

3 kommenttia: