keskiviikko 5. syyskuuta 2012

back to school

Nyt se kauan odotettu koulu on vihdoin alkanut ja fiilis hieman sekava mut semi mukava! Kolmen päivän (tai no oikeastaan kahden, kun tänään raahauduin lähinnä vain syömään...) aikana on tullut niin paljon infoa, suurin osa vieläpä aivan turhaa, että kaikki on mennyt toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Nämä päivät ovat kuitenkin infojen jälkeen sujuneet mukavissa merkeissä, uusia tuttavuuksia on tullut hirrrmuisen monta ja ainakin omalla luokalla on hyvä ilmapiiri :)

Maanantaina käytiin parilla häppärissä eli kajaanilaisittain esim. kulman legendan -tyylisessä pubissa, joka on tosin kymmenen kertaa isompi hengailumesta. 


Eilen suunnattiin tuutoreiden ja muiden fuksien kanssa Sulosaareen paistamaan makkaraa, nauttimaan hyvästä ilmasta, seurasta ja juomasta. Tuutorit vetivät muutaman leikin, mutta aika vapaamuotoista hengailua oli onneksi ja taas lisää uusia tuttavuuksia :) siitä sitten jatkoille häppäriin ja vielä taminoon reivaamaan muutama biisi ennen kotiinlähtöä ( niinku onnela, tosin sata kertaa pienempi...). Päässä soi edelleen ganham style.....Huomenna alkaakin ensimmäiset kurssit, onneksi ei lukkari liian täyteen buukatulta näyttänyt! Ainakaan vielä... Pettymyksekseni sain kuulla, että me ei saada valita yhtään harjoittelupaikkaa itse, joten kukaan ei pääse omalle paikkakunnalleen, vaan kaikki sijoitetaan Savonlinnan läheisyyteen. Se vei vähän intoa tästä koulusta, sillä olin niin innolla odottanut, että pääsisin tuttuun päiväkotiin, jonne jo kovin ikävöin ja saisin olla pidemmän ajan kotona muuten kun kesälomalla. :(

Viikonloppuna suuntaankin Kajaaniiin! On kyllä jo tavallaan ikävä, vaikkei kauaa ole poissa ollutkaan..  Pikkuveli täyttää 18, on siis taas syytä juhlia ja pääsen Fanskun luo, sitä tässä on eniten ikävä! 

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti