lauantai 29. syyskuuta 2012

on niin helppoo olla onnellinenTänään on ollut kyllä mukava päivä. Auringonpaiste houkutteli minut vihdoin juoksulenkille, ja sen jälkeen oli aivan uskomaton voittajafiilis! Valitsin juoksureitinkin yllättävän hyvin, sillä niissä maisemissa oli parempi kuin hyvä mieli juosta. Sillä hetkellä taas muisti, miten onnellinen olenkaan ja saankaan olla siitä, että olen päässyt tänne opiskelemaan ja saanut aloittaa alusta, uusia ihmisiä, uusia paikkoja. Täällä on kyllä kaunista, okei ei ehkä talvella ja silloin tämä on huhujen mukaan kuollut paikka, mutta en minä tätä nyt mihinkään vaihtaisi. Ja sitä tekemistä pitää keksiä, ettei paikka tunnu kuolleelta.
Olen monesti miettinyt sitä, että ihmiset ovat harvoin tyytyväisiä siihen mitä heillä on. Aina kun jotain saavuttaa, ruvetaan tavoittelemaan seuraavaa asiaa. Olen varmaan aiemminkin tästä täällä blogin puolella puhunut, tuli sellainen flashback. Mutta niin. Olen itsekin sortunut monesti siihen, että odotan vaan jotain tulevaa, enkä nauti siitä missä olen nyt. Nyt kun mietin aikaa taaksepäin olen itseasiassa viime vuosina ollut aika surkea. Siis siinä mielessä, että olen unohtanut nauttia siitä mitä minulla on ja toteuttaa itseäni tavoilla joista nautin. Lopetin tanssin, enkä aloittanut uudestaan vaan kulutin päivät haaveillen, että "ehkä sitten joskus". Nyt lopetan jossittelun ja aloitan elämisen. Elän tässä ja nyt ja nautin jokaisesta hetkestä. Siinä onkin jo tavoitetta kerrakseen.

Asioita jotka tekevät minut onnelliseksi..

ystävät


Fani


perhevalokuvaaminen
tanssi
musiikki
onnistuminen
matkustaminen
opiskelu

 


Ja kun rupeaa miettimään, on vielä monia muita arjen pieniä asioita mitkä saa hyvälle tuulelle. Nyt sytytän kynttilöitä, otan lasin viiniä ja katson romanttisen elokuvan ja nautin omasta seurastani ja elämästä itsestään.

kuvat

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti