torstai 27. syyskuuta 2012

ruokaa ja melankoliaaViimein alan heräillä tästä kaamosmasennuksesta tai mistä lie horroksesta, ja kai olisi jo aika kertoa kuulumisia! Pahoittelen taaaas jälleen hiljaiseloa. Jospa tuo koiranpentuilme kera koiranpennun lämmittäisi sydämmiänne! Saittekin nauttia vähän erilaisesta postauspläjäyksestä, kun sain suostuteltua Terhin kirjoittelemaan :) ei sitä tiedä jos se vaikka innostuisi kirjoittelemaan toistekin, ja ainakin itsestä saada kivaa vaihtelua blogi sisältöön jos itsellä alkaa ajatukset ja jutut junnaamaan, toivottavasti teistäkin!

Vaikka kouluakin on ollut vain muutama tunti per päivä, ei kotiin tullessa ole jaksanut tehdä mitään. Paitsi ruokaa. Aina ruoka mielessä. Pitäisi ehkä siis hankkia se salikortti, ja keksiä muutakin aktiviteettia. Minulla on ollut hirmuinen hinku takaisin tanssin pariin, ja täällä tarjonta on suoraan sanottuna surkea, löysin yhden mahdollisen ryhmän johon mennä ja ajattelin siitä huomenna soittaa ja kysellä lisää. Herättelen teidänkin nälkäänne herkullisilla ruokakuvillani, oli hyvää omnom! Pitää joku kerta jaella taas reseptejä, että tekin voitte olla yhtä hyviä kokkeja. Haha.


Tällä viikolla ei siis tosiaan ole sen kummempia tapahtunut, tiistaina lähdettiin ihan vaan muutamalle häppäriin, mutta eihän se koskaan ihan niin mene ja ilta jatkui yömyöhään, mutta mitäs pienistä, oli nimittäin niin hauska ilta, että ei vähäisiksi jääneet yöunet jääneet harmittamaan! Oli ihan kiva saada ittensä ylös tästä sohvalta, johon on varmaan jo jäänyt sellainen ikuinen painauma kun löhöän päivät pitkät samassa kohdassa tehden en mitään. Ajattelin aina kyllä, mutta en päässyt vielä ihan siihen tekemisen tasolle.


Jään tänne koulun alkamisen jälkeen ensimmäiseksi viikonlopuksi, vaikka Kajaaniin kovin haluaisinkin, mutta en saa koskaan aikaiseksi tehtyä rästiin jääneitä koulutehtäviä jos menen sinne. Ajattelin siis pyhittää viikonloppuni koulutehtäville ja itseni hemmottelulle siitä hyvästä, että maltoin jäädä ja tietty jotain pitää koulutöissä saada aikaiseksikin ennenkuin mitään ansaitsee! Mietin, että olisin käynyt elokuvissa, mutta vaikka täällä on kaksi elokuvateatteria oli tarjonta surkeaakin suppeampi. Neljä elokuvaa, joista yksikään ei kummemmin kiinnosta ja olisin halunnut mennä katsomaan Magic Miken vai mikähän se oli! Nyyh. Palkitsen itseni sitten tekemällä pitsaa tai jotain muuta.Ensi viikolle on onneksi tullut suunniteltua muutakin kuin kotona öhnöttämistä, jospa sitten virkeämpi fiiliskin jatkuisi! Suunnitelmissa oli alkaa kuvaamaankin taas vähän ahkerammin, kun on silläkin saralla tullut laiskoteltua. Mutta jos on kurja fiilis, niin eihän sitä kovin kauniita kuvia saa aikaiseksi!

Hirmuisesti oli mielessä asiaa, ja varmasti paljon jäi sanomatta, mutta koska nyt viimein aion parantaa tapani ja herätä tästä mielen horroksesta, tulee uutta juttua mahd. pian kera mielettömien kuvien! Nyt lupailen kyllä jo liikoja. Ihan kivoja kuvia vain. Melankoliseen fiilikseen melankolista, mutta silti niin kaunista musiikkia lämmittämään tätä kylmää torstai-iltaa.eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti