keskiviikko 31. lokakuuta 2012

huutokauppa

Noniiin, luvassa olisi otsikostakin päätellen huutokauppa! Minulla on kaapit täynnä laukkuja ja vaatteita joita en käytä niin kokeillaan josko nämä löytäisivät uuden kodin. Ja jos tämä toimii ja onnistuu hyvin, voin sitten jatkossa tehdä näitä lisää, mutta aloitetaan pienimuotoisesti näistä neljästä:

 


Kaikki kolme ovat vähän käytettyjä, pienin laukku ollut varmaan eniten käytössä. Jos jokaisen lähtöhinta ois vaikka 5e ja ruvetkaahan tarjoamaan. Ja jos ei löydy kuin yksi innokas, niin halvalla lähtee hyvä laukku uuteen kotiin. Ja minä saan raivattua tätä tavaran määrää..

Muutaman kerran käytetyt Ginatricotin Kristen farkut 29/32, ostin vahingossa väärän kokoiset niin eihän ne oikein istu päälle ja sithän niitä ei tuu käytettyä.. Näilläkin lähtöhinta 5e
Noniin, elikkäs, huutakaa joko tähän kommentoimalla tai fb:n tilapäivitykseen tästä postauksesta, toivottavasti joku löytäisi jotain kivaa itselleen! :) Aikaa on vaikkapa sunnuntaihin asti, ja sovitaan sitten miten uusi omistaja saa huutamansa tuotteen ja niin edespäin. Kun eihän sitä voi tietää meneekö mikään kaupaksi. En vaan jaksaisi enään kirpputoripaikan pitämistä, niin kokeillaan nyt jotain uutta välillä:)

eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti