perjantai 26. lokakuuta 2012

uuden musiikin iltapäivä

..ja ehkä parin vaatteenkin, hups! Kävipäs hassusti ja olenkin Kajaanissa valkean maan valtakunnassa vaikka minunhan piti tänne tulla seuraavan kerran vasta marraskuun puolivälissä. Mua ei vaan saa pidettyä täältä pois?! Kävin piiitkästä aikaa shoppailemassa, joka oli tietenkin virhe, koska löydän yleensä aina jotain muka tarpeellista, vaikka vaatehuoneen vaatetulva kertoo aivan toista. Niin kävi nytkin, mutta hei ne oli alennuksessa, ei ollut niin suuri synti! (ainahan näitä koottuja selityksiä löytyy..) Vaatekaapista puheenollen, kunhan pääsen taas Savonlinnaan, on luvassa hyvinkin erilaista postausta, ja varoitan, olkaa nopeita! Toivottavasti siitä tulee kiva ja onnistunut juttu:)

On niin hassua, kun täällä on jo lumi maassa, ja Savonlinnasta lähtiessä ja sieltä ajaessa missään ei oikein lunta ollut. Tosin facebookin tilapäivityksien mukaan, taitaa lunta olla jo kaikkialla paitsi siellä Savonlinnassa. Liukastelu alkakoon! (voi minun nilkkaparkojani..)

Illalla tulee luultavasti otettua kuvia uusista vaatteista ja ihanaakin ihaammasta Mariannesta jota minulla on ollut kamala ikävä!<3

Tänään on julkaistu Anna Puun uusi levy, jos kyseinen artisti kiinnostaa, kannattaa käydä tsekkailemassa esim. Spotifystä! Kuuluu ainakin omiin suosikkeihin, jos ei ihan listan kärkeen jopa nouse :) Ja vähän muutakin uutta, uusi musavideo Brädiltä ja Illiltä (on se Illi vaan niin komea mieees!) ja löysin itse omaan soittolistaani uuden artistin, josta varmaan kaikki muut ovat tietenkin jo tienneet mutta minä en, ja nyt sen löysin (kiitos Facebook)!


eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti