sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Haurasta haavettani voin näin koskettaa, Silmät kiinni kun paan, Melkein kaiken mä saan

Tämä viikko on sujunut rauhallisissa merkeissä, mikä voi teille lukijoille olla tylsä uutinen. Jatkuvan bailaamisen ja rahan palamisen vastapainoksi päätin pitää "raittiusviikon". Olen lenkkeillyt niin yksin kuin kaverinkin kanssa, sen verta mitä tämä jalka on periksi antanut, kyläillyt koulukavereiden luona, syönyt joulutorttuja (nam!), nauttinut hyvän ystävän seurasta ja herkuista Mikkelissä, trimmannut Fanin ja yrittänyt päästä kouluhommissa eteenpäin. Näin taaksepäin katsottuna viikko on itseasiassa ollut oikein mukava. Olen nähnyt ihmisiä varmaan enemmän kuin muina viikkoina, ja on ollut hauskaa, vaikkei kuningas alkoholi ole kuvioissa mukana ollutkaan. Torstain ja perjantain välisenä yönä käytiin katsomassa Twilightin viimeisen osan ensinäytös, joka oli yllättävän hyvä ja hauska. Olin kuin pikkulapsi karkki kaupassa, kun oli niin hurjaa olla keskellä yötä elokuvissa! Tällaisia viikkoja lisää kiitos! Mieli on hyvä, vielä kun pääsisi juoksemaan..

Ensi torstaina suuntaankin taas Kajaaniin, sillä lauantaille on liput WinterOpeniin, jossa esiintyvät ainakin Kaija Koo, Suvi Teräsniska ja Popeda. Ja alkaahan tuo olla jo koti-ikävä! Kohtapa se joululomakin jo alkaa, ja pääsee vähän pidemmäksi aikaa kotiin. Vielä en ole päässyt jouluhössötykseen mukaan, mutta yritän kovasti miettiä joululahjaideoita, ja ehkä tätä kämppääkin voisi laittaa pikku hiljaa vähän joulusaimmaksi :)

Nyt voisin sytyttää kynttilöitä ja tehdä jotain hyvää iltapalaa, vaikka jääkaappi ei enää ruokaa pullotakkaan, huomenna onkin perus maanantain citymarket reissu!

Yksi lasi viiniähän on vain terveellistä? ;)


yöllisiä pianotreenejä


Fanskun kanssa lenkillä


eppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti